Nordic Wheelchair Basketball.

Jeppe har träningsläger fredag till söndag i Göteborg denna helg, så jag följde med så att jag får träffa honom iaf lite grann. Det har ju varit Göteborg, Finland, nu i Göteborg och nästa helg i Norrköping - så när det funkar så är jag med och hejar på. 
 
Och idag tog jag en del kort, fast det blev ur en annan tanke än det jag brukar. Huvuvdcoachen frågade nämligen om jag kunde ta några för lägret, vilket jag absolut kunde tänka mig - så det blev inte bara bilder på Jeppe som det brukar bli. 
 
Och nu har jag valt ut några få och visar er här - men det finns en hel del fler bilder jag gillar. 
 
'
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Låt oss presentera plutten.

Dagen började med att vi klev in i vecka 20
 
 
 
Å sen under lunchen var det dags för ultraljud - det var dags att se plutten sen vårt tidiga ultraljud där plutten bara va en liten liten ärta med ett hjärta. Både jag och Jeppe var super NERVÖSA - det kändes så nervigt samtidigt som det kändes så roligt att få se vår lille plutt. Det kändes OVERKLIGT
 
Och väl där inne så blev det bara snäppet mer overkligt, men magiskt. Vi fick se vårt lilla hjärta och vi fick höra att det var en perfekt bebis.
 
Så hur kändes när vi var där inne? 
Det var underbart att vi skrattade mycket och hon som genomförde ultraljudet var så BRA - rätt person på rätt plats. 
 
Sen så var vi nervösa. Jag vågade knappt röra mig för mycket för jag ville att vi skulle få se perfekta bilder så vi kunde se plutten, men där sa hon som genomförde ultraljudet att det va ok att andas och röra sig. Jeppe var så söt där inne och ett tag höll han i min hand så hårt att jag fick be honom lossa greppet lite då jag var lite kall om fingrarna.
 
Och det var RIKTIGT svårt att greppa hela grejen och landa i det, vilket det fortfarande är - ingen av oss har nog inte landat i det än. Det var och är så mycke känslor att det blir väldigt stilla samtidigt som det blir ett virrvarr. Jag grät inte där och då och jag har inte gjort de nu efteråt heller, men skrattade och log mycket både då och nu efteråt. 
 
 
 
Vi tog som sagt inte reda på om det är en flicka eller pojke, men det är kul att gissa och höra andras gissningar. Så vad tror ni andra därute som följer oss? :)

Lille vilde.

Idag på min lunch så fick jag träffa vår nya barnmorska för första gången å jag är så lättad och glad över att det mötet kändes bra. Det var verkligen motsatsen till den barnmorska vi hade först. Så det var ett bra beslut att byta *high five till alla er som puschade och peppade för det*
 
Jeppe hade inte lunch samtidigt så han kunde tyvärr inte följa med, men jag har bokat in en ny tid som funkar för oss båda - ett möte där vi får ställa alla frågor vi haft och har. Så det är super !
 
Och när jag var där idag så lyssnade vi på hjärtat, å då Jeppe inte var med så filmade jag det. Å Plutten har ett nytt smeknamn efter idag 
 
Plutten aka lille vilde
 
Powered by Jasper Roberts - Blog