Leva istället för att överleva.

Känslan att ha ett jobb UNDERBAR - att få åka till jobbet, göra något jag kan och få vara en del av ett arbetslag. Att få känna att JAG spelar roll när det gäller arbetsmarknaden. Och nu har jag snart jobbat min första månad, så nu i veckan fick jag min första lön. Å den känslan är så STOR !
 
Nu kan jag och Jeppe dela på alla räkningar och matkostnaderna, jag kan lägga undan en slant, jag kan pensionsspara å jag kan unna mig saker jag behöver och något jag bara vill ha. Sen kan jag exempelvis handla en present till mina syskonbarn eller bjuda Jeppe på middag på vår datenight. 
 
Att inte vara låst och ALLTID vara pank gör att jag kan leva här och nu samtidigt som jag kan planera framåt. Å min relation med Jeppe blir så mycke mer balanserad, för räkningar är inte roligt och det blir super trist om man ska lyfta allt själv såsom Jeppe gjort LÄNGE
 
Å igår unnande jag mig själv något för första gången på LÄNGE - ett par bra gympaskor att ha i vardagen. 
 
 
Kanske inte alls känns som en stor grej, men för mig är det STORT. Först och främst så är dem inte något jag ska ha på gymmet, utan när jag själv vill i vardagen. Sen att dem är BRA för fötterna, är VIKTIGT - det finns tillfällen när jag behövt nya skor men inte haft råd med dem som funkar bäst för mig. Å att gå i sådan skor gör ONT. Men inte nu med mina nya skor - nu kommer jag exempelvis kunna ta en promenad med en kompis och ha ett par bra å sköna skor på fötterna. Å nu hade jag tur att dem var på rea, så jag betalade bara 300 kr för dem. 
 
 
Så jag är så lycklig och lättad där jag är idag - att ha ett jobb å få en lön gör att jag lever istället för att överleva. 
maria

Åh! vet precis den där känslan!
jag gick och hankade mig fram på olika vikariat i flera år.. sambon fick stå för det mesta då mitt inte drog in sådär jätte mycket!
men nu när man har ett stadigt och fast jobb! det underlättar så och stärker självkänslan!

Så roligt och Grattis!

Anonym

En fråga bara. Hade ni tänkt innan att ni ska låta folk följa med på hela resan även när ni skulle få veta om ni är gravida eller ej? Hade det bra! :)

Svar: Absolut. Men vi måste få vår tid :) jätte kul att de finns en önskan å vi kommer tillbaka :)
Lilla Hell

Anonym

Ååå, det låter härligt! Vilken känsla och härligt att få fokusera på något nytt, och att få känna sig viktig. Önskar dig och er det bästa!

Powered by Jasper Roberts - Blog