Behöver få vår tid.

Ni är många som fortfarande kommer in här varje dag. Å jag förstår att ni är nyfikna. Men vi är inte där än, vi har inte kommit till ro och landat än så att vi känner att vi vill prata om resultatet och vad det blev.
 
Men så fort vi är där, så kommer jag skriva ett inlägg och/eller så gör vi ett avsnitt. Vi behöver bara få ta vår tid. 
 
Tack för att ni följer vår resa och för att ni finns där varje dag !
Ida

Bra att ni tar er den tid ni behöver. Hejarklacken finns kvar när ni är redo! Heja heja!

Svar: Skönt att höra :)
Lilla Hell

J

Ta all tid ni behöver. :)

Svar: Va snällt :)
Lilla Hell

Anonym

Fast du måste ju ändå förstår att hypen ni skapade runt detta, med att dokumentera allt och att berätta hur allt går till i minsta detalj.. Och sen bara locket på! Rätt så irriterande.

J

Men anonym!!!!
Det måste vara upp till var och en att berätta vad man själv känner. Nån gång aningen får vi veta eller inte men det måste vara upp till dem. För mig var det skönt att följa som gjorde ungefär samtidigt, det fanns ett slags stöd i det.
Det måste vara upp till varje olika människor att dela med sig om vad de vill i vilket skede. De ska inte skuldbeläggas över att först delat med sig och sen inte ha ork eller vad än det är att fortsätta. Vi får antingen veta så småningom, eller inte. Men deras välmående måste gå före bloggläsares nyfikenhet.

Jag önskar dem all lycka och om man gör det så håller man det inom sig om man tycker det är irriterande. För det kommer inte få dem må bättre och alltså håller man det (om det överhuvudtaget finns) inom sig. För de meddelade att de ville hålla det för sig själva och då visste vi det och då blir det liksom bara onödigt med en sån kommentar att det är irriterande.
Alltså jag på inget sätt tycker det är irriterande.

Anonym

De kanske väntar till vecka tolv..?

Anonym

Känn ingen press! Ni berättar när ni vill!

Powered by Jasper Roberts - Blog