Leva istället för att överleva.

Känslan att ha ett jobb UNDERBAR - att få åka till jobbet, göra något jag kan och få vara en del av ett arbetslag. Att få känna att JAG spelar roll när det gäller arbetsmarknaden. Och nu har jag snart jobbat min första månad, så nu i veckan fick jag min första lön. Å den känslan är så STOR !
 
Nu kan jag och Jeppe dela på alla räkningar och matkostnaderna, jag kan lägga undan en slant, jag kan pensionsspara å jag kan unna mig saker jag behöver och något jag bara vill ha. Sen kan jag exempelvis handla en present till mina syskonbarn eller bjuda Jeppe på middag på vår datenight. 
 
Att inte vara låst och ALLTID vara pank gör att jag kan leva här och nu samtidigt som jag kan planera framåt. Å min relation med Jeppe blir så mycke mer balanserad, för räkningar är inte roligt och det blir super trist om man ska lyfta allt själv såsom Jeppe gjort LÄNGE
 
Å igår unnande jag mig själv något för första gången på LÄNGE - ett par bra gympaskor att ha i vardagen. 
 
 
Kanske inte alls känns som en stor grej, men för mig är det STORT. Först och främst så är dem inte något jag ska ha på gymmet, utan när jag själv vill i vardagen. Sen att dem är BRA för fötterna, är VIKTIGT - det finns tillfällen när jag behövt nya skor men inte haft råd med dem som funkar bäst för mig. Å att gå i sådan skor gör ONT. Men inte nu med mina nya skor - nu kommer jag exempelvis kunna ta en promenad med en kompis och ha ett par bra å sköna skor på fötterna. Å nu hade jag tur att dem var på rea, så jag betalade bara 300 kr för dem. 
 
 
Så jag är så lycklig och lättad där jag är idag - att ha ett jobb å få en lön gör att jag lever istället för att överleva. 

Behöver få vår tid.

Ni är många som fortfarande kommer in här varje dag. Å jag förstår att ni är nyfikna. Men vi är inte där än, vi har inte kommit till ro och landat än så att vi känner att vi vill prata om resultatet och vad det blev.
 
Men så fort vi är där, så kommer jag skriva ett inlägg och/eller så gör vi ett avsnitt. Vi behöver bara få ta vår tid. 
 
Tack för att ni följer vår resa och för att ni finns där varje dag !

Sitski.

I helgen när vi var i Dalarna så bestämde sig Jeppe i sista sekund för att delta i en tävling med sin sitski. Han har ju åkt tidigare, men han har aldrig tävlat. Å det här är en av dem bästa sidorna med Jeppe - han gillar att prova nya saker, han är modig och älskar äventyr. 
 
Så på söndagen åkte jag och mina föräldrar dit för att heja på honom. Och självklart tog jag med mig kameran, men denna gång använde jag ett annat objektiv så det var lite som att vara nybörjare igen. Men jag hitta några bilder jag gillar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog