Allt började med.

Idag har jag och Jeppe haft besök hela eftermiddagen och kvällen, vilket har varit jätte trevligt. Dem som kom på besök var Paulina, Etienne, svärmor och Jeppes syskonbarn Nea och Elliot. Allt började med massor av lek, sen åt vi en extra god fredagsmiddag (som ni kan se på bilden), vi va ute en stund i lekparken och slutligen blev det varsin Tom & Jerry godispåse till barnen, som dem åt i soffan framför Kalle och chokladfabriken. 
 
Dag 30 av 31 (31 days of happiness)
 

IVF-mage.

Min mage är fortfarande svullen sen äggplocket - å dem sa att det kan 2-3 veckor innan det lägger sig. Å idag när jag skulle iväg och klippa mig, så ville jag försöka ha jeans på mig. 
 
 
Men jag kunde inte dra upp dragkedjan och det som höll ihop byxorna var en gummisnodd. Så Paulina följde med mig till H&M så jag fick inhandla byxor som funkar för en IVF-mage. Å de blev då 2 st gravidbyxor, vilket var super skönt - äntligen kunde magen vara svullen utan problem. Äntligen slapp jag mjukisbyxor, som jag bar för att slippa ha ett tryck på magen och vara ännu mera öm än jag behöver vara. 
 
Klicka på bilden för att komma till källan. 
 
Så det är mitt tips till alla som gör IVF - gravidbyxor !!!!

Min Jeppe aka Tarzan.

Min Jeppe och hans basket - det är hans passion och något han ÄLSKAR. Och att följa med på en träning och se honom spela basket gör mig GLAD. 
 
Dag 29 av 31 (31 days of happiness)
 
Powered by Jasper Roberts - Blog