Varit sjuk.

I måndags började jag känna mig lite hängig, vilket bara blev värre på eftermiddagen i tisdags - så onsdag och idag torsdag har jag varit hemma. Igår låg jag ner hela dagen helt utan ork - idag känner jag mig piggare. Skönt att det inte blev någon magsjuka eller ordentlig influensa av det *peppar peppar ta i trä* och att det gick över så snabbt.
 
Så typiskt att jag blev sjuk i samband med att jag tryckte på PLAY-knappen här på bloggen, men det tar jag igen i helgen. För då fyller lilla Etienne 2 år och jag ska fotografera henne, precis som jag gjorde inför hennes 1 års dag.
 
Etienne 1 år. 
 
 

Trycka på PLAY.

Jag lät mig själv släppa allt förra veckan då jag är inne i slutet av min praktikperiod och vill ge 110% - så det innebar även en paus med bloggandet. Vilket kändes lite konstigt, då det är min grej som får mig att må bra - att få skriva av sig och kunna dokumentera ögonblick för att sen alltid kunna gå tillbaka och minnas. Men jag tog knappt nå bilder alls under förra veckan heller, å det är också en sak som får mig att må bra - man kan säga att jag tog verkligen en paus med ALLT utöver praktiken.
 
Å nu är jag inne på sista veckan med praktiken - en månad som verkligen varit en dröm. Å jag hade verkligen längtat efter det jag fått under denna månad - att få vara en del i en grupp, att få arbeta med något jag kan och sysselsätta mig hela dagarna. Å sen mina trevliga kollegor och chefer. Det har varit så himla bra. 
 
Så nu när jag fått min vecka att bara fokusera på praktiken, så känner jag att jag kan trycka på PLAY igen. 
 
 

Lycka och glädje.

Att Jeppe är lycklig och glad betyder allt och igår var en dag där det strålade LYCKA och GLÄDJE om Jeppe. Först fick han träffa sin systerson en stund - en liten kille som växer så det knakar och som är så förbannat roligt och charmig. Å han älskar sin morbror Jeppe. 
 
 
Sen bokade han flygbiljetten till Australien, vilket är något Jeppe verkligen vill men inte tagit tag i förens igår. Hans lillebror är där med sin tjej och Jeppe har inte träffat Kasper sen i höstas, så han längtar ihjäl sig. Å att då få träffa honom samtidigt som han får uppleva drömresan är oslagbart. 
 
 
Svärmor (som nyligen kom hem från Australien) fanns med som extra ögon då det är en del som ska fyllas i och behöver bli rätt. 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog