Gott Nytt År ☆

Här har ni vår lilla stjärna - vårt stjärnfall ☆
 
 
 
 
Vår lilla John Blund ... 
 
 
Då är det bara några timmar kvar på 2015, det bästa året som varit fyllt med så mycket kärlek, glädje och magi. Och även om det kommer bli omöjligt att toppa 2015, så vi kliver in i 2016 med många drömmar och mål ♡ Så vi i lilla familjen Hell önskar er en underbar kväll och ett gott nytt år ! ☆

Lite av en dröm.

Nu när vi är här i Dalarna så har vi fortsatt vårt husletande - har ju skrivit om det tidigare, här. Å de är verkligen bara mysigt att åka runt med min Jeppe och Bernhard å drömma oss bort. 
 
Igår var vi iväg och kollade på en tomt där de då skulle vara ett nybyggt hus till oss våren 2017, om vi bestämmer oss för de. De ligger 5 minuter från stan med bil och de tar 15 min med bil till mina föräldrar. Å det finns dagis där och över vägen ligger en skidbacke - drömmen om man frågar Jeppe. 
 
 
Här är tomten där vi skulle bygga, om det blir av. 
Lyckan i min mans ansikte, när han ser att utsikten från tomten är skidbacken.
 
Utsikten när man står utanför dagis.
 
Så det är ju lite av en dröm. Vi har sjön precis brevid. Vi har skidbacken precis brevid. Å vi har ju satt upp en del gemensamma mål inför 2016, så vi får se vart de här med flytt och boende landar. Men de vore en dröm - en dyr dröm, men ändå en dröm.
Powered by Jasper Roberts - Blog