Gilla-knappen.

Jag tycker att det lilla hjärtat/gilla-knappen som man som läsare kan klicka i när man gillar ett inlägg är helt perfekt. För ibland har man ingenting man vill skriva och lämna i en kommentar, men man gillar inlägget och vill visa det. Jag brukar försöka tänka på att använda den knappen när jag läser igenom de bloggar jag följer, om det är ett inlägg jag verkligen gillar. 
 
Har sett att en del av er gör det även här hos mig, vilket jag tycker är roligt - nu är det alldeles för få i jämförelse med hur många som läser, för att jag ska kunna få en rättvis bild av vilka inlägg ni verkligen gillar. Men sen är ni väldigt duktiga på att kommentera också, när ni verkligen har något ni vill säga. 
 
Men jag tänkte ställa en fråga och se hur ni känner - jag har aldrig varit en bloggare som bloggar enbart för att tillfredsställa andra, utan bloggen är till större delen något jag gör för mig och min egen skull. Men det hade varit roligt att se vilken/vilka delar av mitt liv ni gillar att läsa om. Och om det är något inlägg ni gillar, men där ni bara inte har något att skriva som kommentar. För jag tänker på det inlägget tex om IVF-podd/IVF-vlogg. Det är något jag verkligen brinner för och skulle älska att få feedback på - är det av intresse för någon annan liksom.
 
Så skulle ni kunna klicka i gilla-knappen/hjärtat om ni gillar ett inlägg? 
Både nu och framåt, men även om ni hittar ett inlägg bakåt i tiden. 
 
Här är lilla Plutten från nu ikväll - jag låg och vilade på sidan och Plutten buffade runt där inne. Satte på lampan när jag filmade så det verkligen skulle synas hur det rörde sig, och då insåg jag hur mycket och hur mörkt hår jag har fått sen jag blev gravid. Nu är det inzoomat och jag har lagt lite olika filter, så det är lite mörkare än i verkligenheten men ändå. Någon annan än jag?
 
Maria

Hej!
haha nu kan jag vara lite efter men vart hittar men den gilla knappen? är det typ som Facebook då menar du haha?
tycker din blogg är jätte mysig :)

Svar: Går man in på bloggen via mobilen så finns de ett hjärta under varje inlägg, inne på bloglovin tror jag de är en knapp där de står like. Sen hur de ser ut om man går in via en dator de vet jag inte :/
Tack va snällt du skriver :)
Lilla Hell

Monika

Vad härligt att se hur Plutten bufflar omkring där! ❤️

Svar: absolut ! :)
Lilla Hell

Sara J

Är alldeles ny inne hos dig, men har redan fastnat för er resa! Trycker mer än gärna på det lilla hjärtat, eller det är oftast den som får ett tryck. Många inlägg nickar jag instämmande åt och kommenterar sällan. Vilket så klart är tråkigt för den som bloggar!
Kram

Svar: Jag bloggar ju för min egen del först och främst, så det är med gilla knappen/hjärtat är mer för att jag är nyfiken på vilka inlägg som faller er i smaken. Sen vill jag gärna förverkliga IVF-vloggen grejen. Men jag förstår att det kanske inte är lika lätt för att alla att vara öppna med sin resa. Men om det fanns någon/några där ute som skulle kunna tänka sig att vara med i vår serie så hade de varit kul/intressant att ha med i varje avsnitt. Eller?
Lilla Hell

Powered by Jasper Roberts - Blog