Gravidappen.

Gravidappen har nyligen uppdaterats, vilket är super roligt för det finns mer för den som är gravid men även för när bebisen är här sen. 
 
 
Och en del av det nya är checklistan, å som ni ser har vi inte ens fixat med hälften än
 
 
Och en del av det är att fixa en förlossningsväska med allt som ska vara i. Här är en del av vad som står i appen:
 
 
Men jag vill dubbelkolla med er som gjort detta innan :
Vad tycker ni att man ska ha med sig?
Va hade ni med er som va viktigt?
Va hade ni missat att ta med er som ni önskade att ni hade?

Typ 50 dagar kvar.

Alla gravida får ju ett bf-datum, å om vi utgår från det datumet så är det 50 dagar kvar idag. Å vi gjorde ett klipp när det var 100 dagar kvar, så självklart blev det även ett litet klipp nu också. Och detta klipp gjorde vi kvällen innan Jeppe åkte iväg, vilket ni säkert kan räkna ut med tanke på att det är en basketboll. 
 
 
Men då jag var hos läkaren i fredags angående förlossningen, så vet jag redan nu om att det inte är 50 dagar kvar. För dem har vägt samman allt och kommit fram till att jag får ett planerat kejsarsnitt, så nu har vi ett datum och det ligger tidigare än bf-datumet. 
 
Så jag är glad att det gått ett steg i rätt riktning och att jag tillsammans med kuratorn kan coachas till att landa i att jag ska göra ett kejsarsnitt med allt vad det innebär. Det enda problemet är att då dem dragit ut på tiden, så fanns det inga datum att välja på - det fanns bara 1 datum kvar och det ligger 7 dagar innan bf. Och med tanke på att min problematik ligger i att jag inte kommer fixa att känna av värkar, så behöver jag göra det planerade kejsarsnittet så tidigt som man får - vilket är 10 till 14 dagar innan bf. Så imorgon ska jag ringa lite samtal och se om det inte går att byta till ett annat datum. 

Stolt fru.

Idag spelade Sverige sin första match och jag var en sån där löjligt stolt fru som hejade som en TOK
 
 
Och Sverige vann mot Italien med 61-44 så det var en BRA start. Å imorgon är nästa match för killarna, som är mot Turkiet klockan 8.45 (så 9.45 för oss här i Sverige). Självklart ska jag titta å heja !
 
#wheelchairbasketball
Powered by Jasper Roberts - Blog