Energin i rummet är magisk.

Jag är en person som älskar att få vara kreativ och en favorit är att blogga - att få skriva ner och spara ögonblick genom ord/bilder/videos här i bloggen. Å nu ikväll när jag skulle sätta mig och skriva här på bloggen, så sitter Jeppe med musik i öronen och ritar. 
 
 
Vi säger ingenting till varandra, utan vi är på olika håll i lägenheten och gör olika saker - saker som får oss att må så där innerligt bra. Vi gör något som vi båda tycker är så roligt att vi kan fastna i de och helt tappa bort tiden. 
 
 
Å fast vi sitter på olika håll och inte pratar så känner jag mig så nära honom - energin i rummet är magisk <3

Kör vidare mot nya mål.

Då har jag gjort 4 veckor hos jobbcoachen och september börjar närma sig sitt slut. Jag har under dessa 4 veckor sökt jobb och praktik på alla olika möjliga sätt - allt från att söka via arbetsförmedlingens hemsida till att jag har varit på jobbföreläsningar där jag i slutet fått lämna över mina ansökningshandlingar och prata några minuter med någon från företaget. 
 
Mitt fokus har varit att något ska hända under de första 4 veckorna - de spelade ingen roll vad som hände, bara jag rörde mig närmare arbetsmarknaden på något sätt. Och de har jag absolut gjort, vilket känns JÄTTE bra !
 
Så jag fortsätter titta jobbdelen på min visionstavla och kör vidare med nya mål. 
 

Ett äventyr.

Idag var dagen då Jeppes lillebror Kasper och hans tjej Maja åkte iväg på ett STORT äventyr som dem planerat, sparat pengar inför och längtat efter i över 1 år - alla de olika flygplanen dem ska åka med tar dem hela vägen till Australien. Och där ska dem vara någonstans mellan 6-8 månader. Så jag, Jeppe, svärmor och Majas lillasyster åkte med till flygplatsen för att säga hej då. 
 
Och alla känslor låg där i luften - glädjen, nervositeten och vemodet inför att säga hej då. 
 
 
 
 
 
 
Väl på flygplatsen så hann vi med en liten fika för att varva ner och bara umgås den där sista timmen.
 
 
 
 
 
Sen kom stunden som var oundviklig - stunden då vi följde dem till rulltrappan som tog dem till säkerhetskontrollen och det var där alla hej då fick ta plats. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så imorgon kväll vid 23 är dem framme i Sidney, å det ska bli så spännande att få följa deras äventyr via bilder och videos. Tycker de är så häftigt att dem varit så ansvarsfulla och verkligen planerat och sparat så att dem kan göra en sån här resa, ett riktigt äventyr - dem gör helt rätt som åker iväg och fångar massa upplevelser och ögonblick som kommer finnas med som underbara minnen för resten av deras liv. 
Powered by Jasper Roberts - Blog