Good Enough.

Då är det dags igen att plocka fram något som får mig att må lite extra bra och denna gång blir det då
 
Guldkorn nr 11
 
Som jag berättade i ett tidigare inlägg (som ni finner här) så fick jag i förra veckan hem en bok skriven av Elizabeth Gummesson som heter "Good Enough - bli fri från din perfektionism"
 
 
Hon skriver på ett sätt så det är roligt och lätt att läsa. Det kommer övningar titt som tätt - övningar som fått mig att verkligen få reflektera över det jag precis läst. Och jag har till och med fått höra av min kille att han märkt skillnad på mig sen jag började läsa den här boken. 
 
Å jag som verkligen älskar att utvecklas och bli den bästa versionen av mig själv, slukade denna boken på typ en vecka. Å den här boken kommer jag ta med mig och använda i min vardag, precis som jag gjort med "The Secret", för den är verkligen ett guldkorn. 

Gör det som ett team.

För ett tag sen så berättade jag här på bloggen att vi inför flytten lagt ut vissa saker för försäljning på Blocket - ni hittar inlägget här. Å vårt flyttkonto har växt på sig sen dess:
 
 
Ett konto som vi har ett mål med - vi har varit på IKEA och kollat runt bland sängar. Å vi har hittat lite olika sängstommar som vi gillar å nu gäller det bara att vi ska hitta sängstommen vi båda älskar. Men vi vet efter besöket att för att köpa en av våra favoriter så behöver vi ca 10.000 kr. För den summan får vi sängstomme och madrasser, hela paketet. Så de är dit vi vill nå - de är vårt mål !
 
Å igår sålde vi vår säng så vi kommer närmare och närmare vårt mål - nu är de bara att hålla tummarna att det som finns kvar på min blocketsida får nya ägare innan vi flyttar. 
 
 
Det är en förbannat bra känsla att tillsammans sälja saker för att tilsammans köpa en säng. Att tillsammans kunna bidra och vara delaktiga. Vi gör det som ett team. 

Prova lite nya smaker.

Jag och Jeppe hamnade i en STOR svacka för några veckor sen när det gäller att komma på maträtter, så blir det samma maträtter som rullar varje vecka och till slut blir man mätt och behöver något nytt. 
 
Så vi bestämde oss för att prova matkasse och efter lite googlande så fann vi detta företaget
 
 
Och idag fick vi hem vår allra första kasse - en kasse där vi beställt för 4 personer så att det blir matlådor också plus att vi klickade i laktosfri. Å bland alla matvaror låg även recepten för veckan
 
 
Och idag lagade jag Biff ala Lindström på toast, som jag anpassade så att det ska fungera med träningen - kommer göra de varje dag så långt de går. Vill fortsätta få resultat av träningen och då gäller det att tänka ett varv extra när de gäller maten. 
 
 
 Å maten idag va verkligen jätte god ! Det tog inte lång tid att laga och jag tror det kommer vara lika gott imorgon efter en vända i micron. 
 
 
 
Det känns himla spännande att få prova lite nya smaker och rätter resten av veckan - få samla på sig lite nya recept till nästa stora svacka.
Powered by Jasper Roberts - Blog