Lite annorlunda 1:a advent.

Har sett massa fina 1:a advent bilder idag - allt från ljus till lussekatter. Å min och Jeppes 1:a advent har också varit mysig, men den har varit annorlunda - vi har spenderat dagen med att bygga ihop dörrar till vår garderob. Ett projekt som tog oss typ 5 timmar och där det gick i såna där underbara vågor - när man går från att vara super pepp och världens team till att bara vara så irriterade på varandra till att vara irriterad på garderobsdörren och bara vilja gråta. 
 
Klockan 12, när vi började. 
 
Här är vi nära att bli klara och Jeppe är mellan att vara irriterad på mig och irriterad på garderobsdörren. 
 
 
- Hur går det?
- Jag ser inte, de är så mörkt här inne
TYSTNAD!
 
Jag skrattar varje gång jag ser den, för den är verkligen hur vår dag såg ut i slutet. Vi va liksom så nära mål och all energi va typ helt borta, men vi kunde inte bara ge upp. Å glada är vi för det, att vi inte gav upp - se bara här nedanför hur resultatet blev.  
 
Före.
Efter.  
 
Så fint och vi är så nöjda - super mysig 1:a advent där vi fortsatte skapa vårt hem <3

Projekt "sovrummet".

Vi fortsätter skapa vårt hem å igår kväll runt 19 tiden drog vi igång projekt "sovrummet" tillsammans med svärmor och hennes Magnus. Och vid 22:30 hade vi gjort så mycket vi kunde, å det var dags att pausa så att färgen på väggarna fick torka. 
 
 
 
      
 
 
 
Å idag, efter lite frukost, så fortsatte vi - det blev att måla väggar, sätta dit golvlister och påbörja ett byte av dörrarna på garderoben.
 
 
 
  
 
 
 
Det är förbannat roligt att renovera å det blir så himla fint - ibland behöver man bara göra små förändringar för att det ska kännas mer som VI.
 
***************************************************************
 
 
Imorgon ska vi få upp dörrarna på garderoben och ta in alla möbler som ska vara där inne - sen är det bara att köpa en ny säng och det blir i nästa vecka nångång som det ser ut nu. Så har vi tur och allt flyter på så är sovrummet helt klart till nästa helg. YES!

GLÄDJENS DAG.

Idag är en sån där dag som bara måste döpas till GLÄDJENS DAG! :) Det är en sån där dag då man är så där innerligt glad och allt bara känns så där himla bra, å man VET att bra saker kommer ske. Och dagen är långt ifrån över, å det är ju det som är så awsome med tanke på all glädje som varit och är hitills. 
 
1. Vi var på banken i Kristianstad och fixade det sista med lägenhetsförsäljningen där. Gick super bra och allt känns bara så där bubbligt, magiskt och underbart. 
 
2. Sen var vi var på banken i Malmö och fixade en sak - å när vi satt där så såg vi det här
 
 
 
 
 
3. En grej som jag jobbat en del med sen jag började hos jobbcoachen blev verklighet idag - man kan säga att poletten föll ner för min del. Så när telefonen ringde angående ett jobb jag sökt där jag ringt upp och dem nu ringde tillbaka, så gjorde jag ett sånt SUPER bra samtal. Vilket var en förbannat skön känsla, det var precis det jag jobbat så hårt för. Att våga vara jag. 
 
4. Å nu precis ringde dem från RMC och vi har fått en tid för vårt IVF samtal, alltså dagen som vi ser som själva startskottet för allt <3
 
 Sen i eftermiddag ska vi åka iväg och handla färg och annat som behövs för att i helgen "renovera" vårt sovrum - å världens bästa svärmor och Magnus kommer hit ikväll och ska hjälpa oss.
 
Hoppas det inte blev allt för flummigt inlägg, men det här är verkligen skrivet från hjärtat. När man jobbar så hårt varje dag för både här och nu å även framåt å tror på tankens kraft, så är det underbart när man får såna här dagar. All denna glädje är så stor och så BRAUnderbara dag!
Powered by Jasper Roberts - Blog