Tacksam.

Jag tror på tankens kraft och att det som man tänker på och pratar om är det som man får mer av i sitt liv. Jag fyller min instagram med citat om att man ska vara tacksam för det man har, då jag anser att det är grundläggande och viktigt. 
 
 
 
Jag försöker vara tacksam varje dag, flera gånger om dagen. Att se till det jag har, även om det inte alltid är perfekt eller precis det jag vill, och hittar ett sätt att vara tacksam för det. Och det går ganska snabbt för att man ska få se resultat av sin tacksamhet - att man får mer av det som är centralt i tanke och tal.
 
Och ett bra exempel på en dag där jag fått mer av det jag varit och är tacksam för, var igår - det var verkligen en dag full av glädje, kärlek och lycka. Att få börja dagen med att få vakna upp brevid mannen i mitt liv <3
 
     
 
 
Sen så var det super bra väder, så vi stack och mötte upp svärmor och Jeppes syskonbarn i Tivoliparken - spenderade några timmar där på eftermiddagen.  
 
 
 
 
För att sen på kvällen gå på restaurang med två kompisar och äta gott och bara umgås - jätte trevlig kväll där tiden sprang iväg och där vi till slut upptäckte att kvällen blivit natt. 
 
 
 
Och jag är verkligen tacksam för gårdagen. Precis som jag varje dag är jag tacksam för mitt liv och allt i det - för all glädje, kärlek och lycka. För att jag har världens bästa familj. För att jag delar mitt liv med världens bästa människa <3 För att jag dagligen har så underbara människor i mitt liv som gör allt så mycke roligare och enklare <3 För att jag har träningen som jag älskar. För att jag har mitt jobb. Jag har verkligen allt som jag behöver - det är lätt att vara tacksam <3
Emelie

Väldigt tänkvärt inlägg. Det är de små sakerna i livet som är de viktiga, som är de vackraste. Man ska njuta av nuet!

Powered by Jasper Roberts - Blog