Lugnet i tystnaden.

I torsdag vinkade jag hej då till Jeppe som drog till Amsterdam med sin klass - dem är där på studieresa och är hemma igen på onsdag. Och då han är min bästa vän så saknar jag honom OTROLIGT mycket <3 
 
 
Och visst är det bra med egentid och att få sakna, men sen blir det lite extra tungt ibland när han är borta, då jag inte har någon vän som jag umgås med här i Kristianstad. Tystnaden blir så himla stor och tiden går väldigt sakta. Och igår när jag kom hem från jobbet så åt jag lite middag och tog mig ett bad - sen blev tystnaden så där stor och klockan vara bara 20 på kvällen. Så jag satte mig i bilen och körde ner till Åhus - gick lite barfota i sanden för att sen bara sitta ner i sanden och lyssna på vågorna. 
 
 
Aldrig gjort det innan när tystnaden blivit stor, men fungerade väldigt bra. Jag ville vända känslan från att vara ensam till att vara själv - vilket jag lyckades med. Det handlar om att komma till den känslan att man är själv för att sen finna lugnet i det, och det gjorde jag. 
 
 
 Och jag vet att det inte är så farligt att vara själv på en fredag kväll, men det är en himla skillnad om det är självvalt eller inte. Och då jag inte valt det själv, så får jag göra det bästa av situationen och detta var mitt sätt - hitta lugnet i tystnaden. 
 
  

Att älska det jag har NU.

Varje år, varje sommar är det samma visa - jag ser bara alla fel och skäms över att ha en bikini på mig. Och varje år, varje sommar är det samma visa med att se bilder från året innan och inte förstå hur jag kunde vara missnöjd då. Som ni ser på bilderna nedanför är jag större denna sommar än vad jag var förra året, och förra sommaren tyckte jag att jag var STOR - bara för att ge er ett tydligt exempel på det jag precis beskrev. 
 
 
Det är så förbannat tråkigt att hela tiden träna och jaga något man vill ha, men aldrig vara glad för det man har här och nu. Att aldrig vara nöjd och tillfreds i stunden. Jag älskar att träna och jag har olika mål, men om jag inte kan älska de jag har NU så kommer jag nog aldrig nå mina mål - för jag kommer aldrig se när jag är där. 
 
Så jag har bestämt mig för att sluta vara så hård mot mig själv och älska mig själv precis såsom jag ser ut - som sagt jag så har jag mål med träningen, så nu blir det att älska mig själv genom alla olika steg för att nå målen. Älska mig själv nu, älska mig själv minst 10 cm mindre och älska mig själv med mer muskler. 
 
 2014.
 
Om 7 dagar är utmaningen Biggest Winner in 21 days över och då är det dags för vägning och mätning. Det ska bli spännande att se hur det gått - att se vad jag kan uppnå på 3 veckor.

Tacksam.

Jag tror på tankens kraft och att det som man tänker på och pratar om är det som man får mer av i sitt liv. Jag fyller min instagram med citat om att man ska vara tacksam för det man har, då jag anser att det är grundläggande och viktigt. 
 
 
 
Jag försöker vara tacksam varje dag, flera gånger om dagen. Att se till det jag har, även om det inte alltid är perfekt eller precis det jag vill, och hittar ett sätt att vara tacksam för det. Och det går ganska snabbt för att man ska få se resultat av sin tacksamhet - att man får mer av det som är centralt i tanke och tal.
 
Och ett bra exempel på en dag där jag fått mer av det jag varit och är tacksam för, var igår - det var verkligen en dag full av glädje, kärlek och lycka. Att få börja dagen med att få vakna upp brevid mannen i mitt liv <3
 
     
 
 
Sen så var det super bra väder, så vi stack och mötte upp svärmor och Jeppes syskonbarn i Tivoliparken - spenderade några timmar där på eftermiddagen.  
 
 
 
 
För att sen på kvällen gå på restaurang med två kompisar och äta gott och bara umgås - jätte trevlig kväll där tiden sprang iväg och där vi till slut upptäckte att kvällen blivit natt. 
 
 
 
Och jag är verkligen tacksam för gårdagen. Precis som jag varje dag är jag tacksam för mitt liv och allt i det - för all glädje, kärlek och lycka. För att jag har världens bästa familj. För att jag delar mitt liv med världens bästa människa <3 För att jag dagligen har så underbara människor i mitt liv som gör allt så mycke roligare och enklare <3 För att jag har träningen som jag älskar. För att jag har mitt jobb. Jag har verkligen allt som jag behöver - det är lätt att vara tacksam <3
Powered by Jasper Roberts - Blog