Instagram.

Jag ser att det är några som kikar in här på bloggen varje dag, och ibland kan de vara tätt mellan inläggen och ibland kan de gå några dagar. Så ni som är nyfikna på min vardag och vill se i bildformat vad jag gör, kan alltid kika in på mitt IGkonto. Jag lovar att from nu uppdatera oftare där inne ! Vill bara tillägga att det är mitt IGkonto för bloggen och inte mitt privatakonto. 
 
Dagens bild inne på IG. 
 
Ni finner mig på IG om ni söker på: lillahell82

Starkare än någonsin.

Jag håller som sagt på med en träningsutmaning, som ni kan läsa om här. Och de hela började med att jag följde den nya kosten in i minsta detalj - vilket inte höll i längden då de är så strängt så jag blev stressad av det. Jag kör fortfarande efter kostschemat, så jag äter var 3:e timme och jag äter såsom dem vill exempelvis 150 g protein, 70 g kolhydrater och 100 g sallad till lunch och middag - skillnaden är exempelvis att jag dricker kolsyratvatten och jag gör inte min egen tacokrydda till köttfärsen när vi ska äta tacos. Ska jag kunna leva med detta sätt att äta för resten av mitt liv, då måste jag kunna dricka kolsyratvatten utan att bli stressad. 
 
 
Sen att det hänt massor denna månad, då jag inte haft med mig min egen mat - som exempelvis studenten, examen och födelsedag. Så jag har fått ögonmåtta att det blivit så som det ska vara - samma sak här, ska jag kunna leva med detta sätt för resten av mitt liv så måste jag kunna vara med på tex middagar och göra det bästa av det på plats. 
 
 
 
Så jag kommer inte få samma resultat på 30 dagar som många andra som kört och kör detta sätt, utan de kommer gå lite mer i snigelfart i jämförelse med många andra - men då får det vara så. 
 
 
Men jag har nog aldrig ätit så bra som jag gör nu, trots att jag inte följer kosten till punkt och pricka. Jag är väldigt medveten och jag mår mycket bättre - inte alls lika mycke problem med min IBS tex. Så jag tänker absolut köra vidare på kostschemat, fast med min lilla tvist. Och sen har jag fått upptäcka att jag är väldigt duktig på att inte dra ut på ett fusk - är det studenten och jag fuskar den dagen, så är det bara den dagen och nästa dag är jag tillbaka på banan. 
 
  
 
Men det som känns absolut roligast med hela utmaningen är att jag utvecklat min träning - jag har blivit starkare och klarar saker jag inte trodde jag skulle klara. Vilket är förbannat roligt ! Det är en häftig känsla att bli starkare. 
 
 
Och det roligaste var här om dan när jag gjorde en övning för första gången - en övning som jag trodde va OMÖJLIG. Visst jag gör den inte perfekt, men jag gör den ! 
  
 
Så just nu känner jag mig starkare än någonsin och starkare ska jag bli ! 

Så mycket glädje, leenden och skratt.

Dagen efter midsommar och det känns som en söndag, trots att de är lördag. Vår midsommar blev att vi satt uppe på cafe Kjugekull från typ 14 till 17, för att sen laga god middag hemma bara jag och Jeppe och sen slutligen ta oss bort till Jeppes syrra och umgås fram till typ 00. Så en lugn och trevlig midsommar med lagom mängd av mat, godis och alkohol. Och massor av glädje, leenden och skratt !
 
 
 
Idag har dagen gått lite i slow motion och det blev till och med att vi sov i 1½ timme mitt på dagen.
 
 
Det enda vi gjort idag var att vi stack bort till mamma Monika, svärmor, och umgicks några timmar på förmiddagen - Jeppes syskonbarn va också där då. Och som vi fått skratta idag. Nea är typ 2½ år och förra sommaren körde hon "tittut" och nu idag försökte Jeppe lära henne kurragömma - jätte kul att se hur hon försökte förstå. I båda lekarna säger Jeppe "vart är Nea?" och man verkligen såg hur hon försökte greppa hur leken fungerade. Det där kluriga att nu ska hon sitta tyst och inte hoppa fram och skrika hej som förra sommaren. 
 
 Sommaren 2013 "Tittut"
  

  Sommaren 2014 "Kurragömma" 
 
 
Sen skulle Jeppe ge sig på försöket att lära henne hur man gör en kullerbytta. 
 
 
Och som vi skrattar åt detta klipp - vi ser de om och om igen. Jeppe är verkligen super seriös och Nea lyssnar noga - så slutar allt i en skrattattack!
 
Så det har varit 2 dagar som bjudit på så mycke glädje och jag är så tacksam, så tacksam - glädje, leenden och skratt är ju det som är det bästa <3
Powered by Jasper Roberts - Blog