Egentid.

Jag är en person som då och då verkligen behöver egentid - att under några timmar få vara själv så jag kan landa och få balans. Och igår var en sån dag - jag fick först några timmar själv på stranden där jag bland annat läste massor, åt god lunch, badade och tog en strandpromenad.
Sen stack jag iväg till gymmet och körde mitt pass för dagen.
Och de är guldvärt att bara vara själv ibland - hinna sortera bland allt. Att kunna skapa mer plats till de viktiga i livet, genom att se vad som inte behövs och som stjäl mer energi och glädje än de ger. Jag växer lite som människa varje gång jag får egentid. 

Vecka 3.

Vecka 3 på #kickit är förbi och vad gav då dag 15 till 21?

Jag tränade mer under vecka 3 än vecka 1 och 2, men inte varje dag pga taskig planering. Desamma gäller Jeppe. Sen upptäckte jag att det är roligt att träna hemma tillsammans med Jeppe, men att få gå till gymmet och träna är mer min grej. Det är då jag trivs som bäst och jag verkligen tar i så jag blir helt slut. Så jag kör min träning på gymmet, när det är möjligt. 

Maten kör vi på med som vecka 1 och 2 - inga problem där. Det rullar på och vi båda två är inne i tänket. 

Och sen när det gäller resultat med måttbandet, så såg jag fram emot att ta mina mått - men då min IBS slog till så blev de inge med de. Så det blev Jeppe som tog sina mått och han fortsätter tappa - bland annat så har han tappat lite till över magen, så nu är han uppe i - 5 cm på 21 dagar. 


Plus att han tappade ytterligare i midjan, så även där är det - 5 cm på 21 dagar. 

Så nu är vi inne i vecka 4, dag 22 till 28. Jag tränade på gymmet igår och de var så varmt att jag tillslut tog av mig linnet och körde i sportbh. Det var inte självförtroendet som gjorde att jag fixade det, utan det var värmen och den obefintliga AC:n. Tänkte träna ikväll efter jag varit på stranden och sen rullar väl veckan på med mat och träning. 

Och det jag hoppas med denna vecka är bland annat att jag ska ha tappat så pass att det blir totalt - 7 cm i midjan och - 7 cm över magen efter 4 veckor. Så nu är det bara att köra på som aldrig förr och se hur långt jag kommer mellan dag 22 och 28. 

The uglyness.

Just nu läser jag boken "Pilgrimsresan" av Paulo Coelho, en FANTASTISK författare som skriver böcker som verkligen fångar mig. Och att läsa böcker skrivna av denna författare är en guldkant i tillvaron, så det får bli 

Guldkorn nr 9


Denna bok handlar om självinsikt och att leva livet medans du lever, att leva det på rätt sätt. Leva genom bland annat din närvaro och kärlek typ. 

Och när jag sitter i min solstol på stranden och läser så fastnar jag verkligen i boken - tänker att jag ska bara läsa en sida till och sen ska jag gå och bada. Men sen kommer det något som fångar mig och då kan jag inte sluta läsa.


"När man färdas mot ett mål är de mycke viktigt att vara uppmärksam på vägen. Det är vägen som visar oss det bästa sättet att komma fram, och den berikar oss medan vi går den. Om man jämför det med älskog skulle jag säga att det är smekningarna under förspelet som avgör hur stark orgasmen blir. Det vet alla. Så är det också när man har ett mål i livet. Det kan bli mer eller mindre lyckat, beroende på vilken väg vi väljer för att nå det, och hur vi går den vägen. Därför är Rams andra övning så viktig. Den handlar om att få syn på hemligheterna som finns i de vi betraktar varje dag och som går oss förbi bara för att vi är så vana vid att se de."

Hastighetens övning:
Gå hälften så fort som du brukar under tjugo minuter. Fäst dig vid alla detaljer, människor och miljöer som omger dig. 

Så det är en bok som jag läser med FULL närvaro då jag är en person som många gånger springer fram och bara ser målet, och inte vägen dit. Jag är en människa som önskar att leva när jag lever och att göra de på rätt sätt, genom bland annat närvaro och kärlek. 


Inte den bästa bilden på mig, men det är verkligheten haha. Jeppe tog den i smyg på stranden idag och som ni ser så är de fullt fokus - plus att jag kisar då jag egentligen borde ha mina glasögon. Men trots the uglyness så är jag i bokhimlen på denna bild. 
Powered by Jasper Roberts - Blog