LikaParLekaBäst.

Ett av mina mål för våren 2014 är att annordna minst 2 middagar/fester för nära och kära samt mina vänner. Och igår var de dags för middag/fest nummer 1 som hade temat 
 
LikaParLekaBäst
 
Vi hade bjudit in 6 par, så alltså 12 personer, och de som stod på schemat var middag, efterrätt och spela olika spel där alla par tävlade mot varandra med målet att vinna flest spel för att bli paret som leker bäst. De va några som redan från början inte kunde komma och sen så går ju tyvärr influensan så vi fick ett återbud timmarna innan - så vi gick från att vara 4 par som skulle komma, alltså 8 personer, till att sluta på 2 par när middagen/festen började. Så de kändes lite trist i någon sekund, men då allt handlar om ens egna inställning och att det blir som man tänker, så körde jag och Jeppe på som om ingenting hänt. Vi dukade fram och gjorde i ordning precis som planerat.
 
 
  
 
 
 
Sen blev det en sån lyckad kväll där vi åt massor av mat, efterrätt och snacks. Vi spelade "Ego", "Låtar din partner gillar" och självklart "Lika par leka bäst". Kvällen fylldes av skratt och konversationer som nuddade både ytan och djupet. Och vid 04 på morgonen tog Jimmy och Josse en taxi hem. Och dem åkte hem med medaljer runt halsen då dem vann de flesta spelen och var paret som lekte bäst. Sen sa vi de innan dem lämnade oss att nu lämnar vi över stafettpinnen till dem, så nästa gång så är de deras tur att hålla i "LikaParLekaBäst" middagen/festen - roligt om de kan bli en fest som blir av några gånger per år med olika värdpar. 
 
 
 
 
Och idag har vi sovit och vilat om vartannat - inte mycke mer man orkar med. 
 
   
 
Den första middagen/festen är förbi och jag är så nöjd och glad - de blev inte precis som vi tänkt, men de blev förbannat bra ändå. 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog