Ett steg till.

Nu är snart februari förbi och det är dags att göra en uppdatering kring träningen. I februari har jag varit lite mer öppen med träningsupplägget - jag har tagit de mer vecka för vecka och sett till att de blivit en dag vila, men sen om den dagen blir lördag eller tisdag har visat sig. 
 
Och om jag jämför med januari som hade ett lite mer strikt träningsupplägg, så känns detta roligare - jag kan vara lite mer spontan med träningen och köra de som känns skoj. Att snowboard som är träning för kroppen kan få vara den träning jag gör under en dag. Sen kan jag även vara spontan med resten av livet.
 
Vill visa ett exempel på hur en vecka kan se ut och jag visar hur denna vecka ser ut:
 
Måndag: Morgonpromenad 2.5 km
Tisdag: Åkte snowboard i ca 4 th
Onsdag: Cykla (morgonen) 3 km + simma 35 min och trampa vatten 5 min
Torsdag: Cykla (morgonen) 3 km + cirkelgympass
Fredag: Morgonpromenad 2.5 km
Lördag: Cykla (morgonen) 3 km + cirkelgympass
Söndag: vilodag !
 
    
 
Så vad är planen för mars?
  
1. Jag ska få en ny gyminstruktion, vilket känns super skoj - jag har börjat tröttna på mitt upplägg och både min hjärna och min kropp behöver en ny utmaning.
 
2. Sen tänkte jag även att alla dagar utom vilodagen så ska jag göra antigen ett pass eller gå på gymmet, om jag inte simmar - att det ska vara något varje dag. I januari och nu i februari så kan en morgonpromenad ha varit de jag har gjort på en hel dag, och de känns alltid för fjuttigt. 
 
3. Sen ska jag även variera träningen så mycke jag bara kan, så att kroppen inte vänjer sig och slutar tex bygga muskler. 
 
4. Plus att jag ska variera mellan cykla och promenera på morgonen. 
 
Så mars månad handlar om att ta det ett steg till - vilket känns super spännande ! Det ska bli roligt att se vad de blir av de och va de blir för resultat. 
Powered by Jasper Roberts - Blog