Min nyårsrutin.

Jag har ju världens sämsta minne så jag vet inte exakt, men det är nog i alla fall i 2-4 år som jag har haft en och samma rutin på nyårsafton. Å det är att jag drar 3 tarokort för året som kommer - det är kort som säger
 
- Vad jag vet
- Vad jag inte vet
- Vad jag behöver veta
 
 
Jag är inte alls utbildad eller så, men varje år stämmer det så därför har jag fortsatt. Och det blir som en vägledning när det gäller vart jag borde lägga fokuset under året som kommer. Sen är det så att jag jobbar med det under året och det är först i slutet, precis innan nyårsafton, som allt arbete under året brukar ge resultat. 
 
 
För att kort sammanfatta så handlade 2014 om att inte styras för mycket av mina emotioner, vilket jag jobbat med som bara den. Å jag vet inte om jag lyckats till 100%, men jag har iaf kommit en bit på vägen. Så det tar jag med mig in i 2015 också, så att jag når 100%. 
 
Vad korten sa om 2015, berättar jag imorgon. För nu ska jag ha en sista dag på 2014 och sen fira in 2015 allt vad jag kan. Gott Nytt År till er alla !!!! 

Julafton nr 3.

Igår på eftermiddagen körde jag och Jeppe till Kristianstad - hem till svärfar för att fira julafton nr 3. Å vi blev några stycken där - närmare bestämt 17 st om jag inte räkna helt galet. 
 
 
En jätte trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap. Å det blev både julklappsutdelning och julklappsleken. Å denna gång när det gäller julklappar så blev den bästa reaktionen när Jeppes farmor fick sin julklapp av Jeppe - hon blev så innerligt glad. Jätte kul att se hennes reaktion och hennes glädje. Å att se hur glad Jeppe blev över att hon blev glad. 
 
 
 
 
Så nu har vi firat julafton allt vi ska för i år !

Årsresume 2014.

Då jag älskar att kolla tillbaka i bloggen, så känns det lite trist att jag inte gjorde någon årsresume varken 2011 eller 2012. Men förra året avslutade jag året med en årsresume med bara bilder, vilket jag blev nöjd med och även nu när jag tittar tillbaka så tycker jag det var en rolig och bra årsresume. Å det här året avslutar jag med en årsresume där jag blandar text med bilder och video - prova något nytt och utveckla.
 
***************************************
 
Jag har börjat med att plocka ut en bild från varje månad. 
 
   
Januari - Februari - Mars
   
April - Maj - Juni
   
Juli - Augusti - September
  
Oktober - November - December
 
Hur har ditt 2014 varit?

Mitt 2014 har varit till 90 % väldigt mycke känslor - jag har varit arg, irriterad, ledsen, frustrerad, innerligt ledsen, uppgiven och varenda jobbig känsla som finns. Det är först nu i slutet av året (sen höst/vintern) som det börjar bli mer balans och även om det fortfarande är mycke känslor, så är det även glada känslor numera. 
 
Så kommer nog alltid minnas detta året som ett riktigt känsloår, där jag verkligen försökte reda i allt och INTE vara den där känslomänniskan som lever genom alla sina känslor typ hela tiden (vilket jag misslyckades med TOTALT). 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
 
Jag har påbörjat vår IVF-resa tillsammans med Jeppe. Å det är ingenting jag gjort innan. 
 
Vad är din största framgång 2014?
 
Att jag fortsatt vara ickerökare - är snart uppe i 1 år och 2 månader. Att jag hittat mig själv när det gäller att känna att jag duger som jag är och att vara bekväm på arbetsintervjuer. Något som kommit som ett resultat av min tid hos jobbcoach.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
 
När jag fick veta att jag var fri från cellförändringar. 
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
 
Gick in på spotify och kollade vad jag lyssnat på under året
 
Våren
"All Of Me" med John Legend
 
Sommaren
"Turn Down For What" med DJ Snake och Lil Jon
 
Hösten
"Segertåget" med Maskinen
 
Vintern
"Till Dig" med Sarah Dawn Finer
 
 
  
Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015?
 
Ett jobb
  
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
 
Jag jobbade under 3 månader å jag vet att mitt år hade blivit bättre om jag hade jobbat mer. 
 
Vem saknade du?
 
Jag har ju min familj i Dalarna å vi ses inte varje dag, så det är väl dem jag saknat då och då under året. 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
 
Du duger precis som du är, så ryck på axlarna, le och bara va du.
Allt kommer ordna sig och bli så bra som du önskar, så slappna av å meditera OFTA så du kan ha lite koll på vad du spenderar mest tid att tänka på. 
 
***********************************
 
Å jag väljer att avsluta med att välja ut några videos som är 2014 för mig. 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog