Rockfestival.

Igår var jag och Jeppe på Tobbes 30 års fest - temat var rockfestival. Jag är väldigt mycke oskuld när det gäller både rock, festival och rockoutfit så Jeppe fick guida mig. 
 
  
 
Och på vägen till Malmö så drog Jeppe på lite rockmusik - han tyckte att vi skulle bli lite pepp. Vilket han blev, utan tvekan - jag försökte mer vänja mig vid ljudvolymen haha. 
 
 
Tobbe och Paulina hade fixat till det otroligt bra med bland annat festivalband, livemusik, en öppenbar och festivalmat - de va till och med regn, vilket tydligen är vanligt på festival. 
 
 
     
 
 
  
 
 
     
 
 
  
 
 
   
 
 
   
 
Det var en JÄTTE trevlig kväll - otroligt bra 30 års fest där detaljerna gjorde allt (som Paulina säger) när det gäller att skapa stämningen!
 
Sen körde vi hem runt 01, så vi missade helt regnvädret som drabbade Malmö. Somnade så gott här hemma och vaknade inte förens 13 idag - sen har dagen haft en väldigt stillsam ton. Å Jeppe mår som han gör så här dagen efter kvällen innan.
 
 
Men de va de värt ! Rock on !

#Yogagirlchallenge

Det är dags att presentera ännu ett guldkorn i mitt liv
 
Guldkorn nr 10
 
Det finns en tjej på instagram som kallar sig för yoga_girl på och bara att följa hennes liv genom hennes bilder och texter är inspirerande och motiverande - jag skrev om henne tidigare och det inlägget finner ni här. 
 
Men guldkornet är inte hennes instagram utan utmaningen hon har på sin instagram som heter #yogagirlchallenge. Varje dag i 21 dagar ska man utföra något som man sen ska dokumentera i bildformat och lägga upp på instagram. Och varje dag handlar det på något sätt om att skapa balans och välmående i sitt liv. 
 
Och det är just det här som är guldkornet i mitt liv just nu - att varje dag delta i att skapa balans och välmående genom olika utmaningar. Jag är en person som är mycket för att skapa harmoni och lugn - jag tror exempelvis mycke på tankens kraft. Och det kan låta konstigt, men det känns som jag genom att att varje dag delta i utmaningen blir puschad att göra många saker jag måste ta tag i nu men som jag helst väntar med. Så jag blir puschade på ett bra sätt. Sen vissa saker har jag inte tänkt på, men blivit medveten om nu under utmaningen - å där har de också bara varit något positivt. 
 
 
Idag är det dag 16 och jag tänkte visa vad jag gjort för varje dag som varit. Yoga_girl har varje dag skrivit vad dagen handlar om och sen gör man sin egen grej av det. 
 
Dag 1 - Yoga Every Damn Day
 
Då jag inte kan yoga så startade jag från vad jag har hört är grunden - att få min andning lugn och kontrollerad.
 
Dag 2 - Meditate
 
Jag fortsatte med min andning och nu handlade den om att andas in de goda och andas ut de onda - in with the good and out with the bad. 
 
Dag 3 - Rise and shine!
 
Här handlade de om att komma upp en timme tidigare på morgonen för att hinna bara vakna till liv och komma i balans på morgonen. Jag kom upp så tidigt att jag hann se solen vakna till liv.
 
Dag 4 - Random act of kindness 
 
Det handlade om att göra något för någon annan utan någon tanke bakom det, utan bara för att man vill. Och jag köpte lunch till en tiggare som satt utanför en mataffär - något jag aldrig gjort och OJ va nervös jag va. Men när jag satte mig på huk och la de i hennes händer så log hon bara och tacka.
 
Dag 5 - Get rid of a bad habit 
 
Jag vill lära mig att använda mindre meningar, färre ord och mer agerande, så att exempelvis människor jag älskar KÄNNER min kärlek och inte bara hör orden "jag älskar dig".
 
Dag 6 - Start a new routine 
 
Min nya rutin är att första timmen på eftermiddagen när Jeppe och jag möts upp hemma så ska de vara en mobilfritt - att istället vara totalt närvarande med varandra.
 
Dag 7 - thank you
 
Att varje dag med start idag vara tacksam för de stora hela, dina nära och kära och dig själv och den du är.
 
Dag 8 - Manifesting dreams
 
Jag började skapa mina visionstavlor som ska hamna på ett ställe där jag ser dem varje dag, flera gånger om dagen - allt för att verkligen gnugga in de i huvudet, i tanken och i känslan.
 
Dag 9 - True forgiveness
 
Det här är förlåtelse för mig - ord sagda av Oprah Winfrey. Att acceptera de som varit så att man inte blir bitter över vad som skulle kunna ha varit. Att förlåta det gamla så att de finns plats för de nya. 
 
Dag 10 - Get creative
 
Jag fortsätter på skapandet av min visionstavla - filling up space with fairy dust and sparkles.
 
Dag 11 - Random act of kindness
 
Nea och Jeppe ger barnen en röst på trasdockans dag.
 
Dag 12 - Get shit done
 
Jag gjorde en lista över saker jag behövde ta tag i just denna dag för att skapa mer plats och luft åt annat - sen började jag ta tag i det direkt. Vid slutet av dagen hade jag hunnit checka av nästan allt på listan. 
 
Dag 13 - Be fearless
 
Min rädsla som jag vill möta och jobba med, är rädslan att inte vara perfekt. Att vara "duktiga flickan" i ALLT har varit en del av mig sen långt tillbaka - de gäller typ alla delar av mitt liv och det handlar om att både tillgodose MIN definition av vad perfekt är samtidigt som jag vill tillgodose vad jag TROR är alla andras definition. Det är något som sätter käppar i hjulet för mig och som håller mig tillbaka i mycke - rädslan för att inte vara perfekt och göra allt rätt och säga allt rätt kan ibland vara så närvarande och skräckinjagande att den förlamar. 
 
Dag 14 - Clean out
 
Att skapa ordning i exempelvis sitt hem ger ett lugn inombords. Jag tog tag i den platsen i hemmet där jag behöver ordning och reda men där jag tappat kontrollen - och när jag väl var klar så kände jag mig verkligen lugn och harmonisk.
 
Dag 15 - Sweat !
 
Det handlade om att verkligen svettas under en timme och jag valde ett ordentligt pass på gymmet.
 
Dag 16 - The altar
 
Att skapa en plats i hemmet där jag kan meditera och bli centrerad. Och på mitt ställe finner ni mina visionstavlor. 
 
*************************************************************
 
Och som ni ser så går vissa saker in i varandra, om varandra och runt, runt. Imorgon är det dags för "I love You" och det ska bli spännande att se vad de innebär - om den hör ihop med någon av de andra dagarna. Jag är så tacksam att jag valde att delta i denna utmaning för den har verkligen gett och ger mig massor varje dag - det är verkligen ett riktigt guldkorn. 

Powered by Jasper Roberts - Blog