Precis som det ska vara.

Nu när jag jobbar så älskar jag helgerna - att få vara ledig och att få vara det när alla andra också är de är så roligt. Och det är ju extra trevligt att vara ledig när det är strålande väder och de känns som att sommaren är bara runt husknuten.
 
Under helgen som va precis va vädret verkligen på topp här i Skåne och jag hade såna himla trevliga dagar. På fredagen hade jag två av mina kollegor här hemma. Vi åt pizza och snackade fram till 00:30 på natten - dem hade med sig en liten blombukett när dem kom hit, så himla sött ! :)
 
 
Fredag
 
Sen på lördagen var jag i Malmö och umgicks med Paulina och lilla Etienne. Vi va ute i solen hela dagen - de va allt från PW till att bara dricka kaffe i solen. Och sen på kvällen stack jag och Paulina iväg på en tjejkväll med hennes andra tjejkompisar. SUPER trevligt! 
 
 
 
 
  
 
 
Sen på söndagen följde jag med min svärmor till cafe Kjugekull och åt lunch ute i solen, för att sen lyssna på en föreläsning om akupunktur. Och på kvällen bjöd svärmor på middag och det blev grillat - så gott !!!!
 
 
 Och efter en sån helg så har jag fyllts med massor av energi och livet är bara så där bra, precis som det ska vara. 
 
 

Glad Påsk.

Tänk va tiden går FORT - de är redan april månad och snart har påsken varit här och gott. Förra året snöade det under påsken och då hade jag min familj här på besök. Detta året har de varit SUPER fint väder och istället för att ha besök så har vi besökt andra. 
 
   
 
1. I torsdag blev det middag hos svärmor efter jobbet
2. I fredags var jag och Jeppe i Gbg för att hälsa på min syster och systerdotter som befanns sig där då 
3. Igår blev det lunch på Kjugekull, sen till Jeppes syster för att låta syskonbarnen leta efter sitt ägg, för att sen byta däck på min bil för att sen avsluta dagen med att umgås med Jeppes lillebror och hans tjej. 
 
 
 
   
 
Glad Påsk! 

Att se och känna mig stark.

För 5 månader och 16 dagar sen så slutade jag röka och utöver att hjärnan ska ställa om sig gällande själva rökningen, så hände det en del för mig när det kommer till kroppen och storleken på den. Jag hade hört att vissa går upp ganska mycket första tiden när dem slutar röka, men jag trodde inte att det skulle drabba mig. 
 
 De första 3 månaderna var jobbigast, vilket var en period då jag åt mer än vad jag tränade. Så under de 3 första månaderna gick jag upp någonstans mellan 5-7 cm i midjan, vilket syns tydligt på mig som är så kort - jag svällde upp över hela kroppen. Sen den 4:e månaden när det kändes lättare med att vara icke-rökare så blev jag lite ledsen över hur stor jag hade blivit - vilket jag upptäckte som tydligast när jag inte ens behövde göra en grimas för att få en dubbelhaka. Så jag började träna mer och tänka lite mer (men alldeles för lite ändå) på vad jag stoppa i mig, men kroppen var fortfarande inte i balans så det hände INGENTING.
 
Men nu månad 5 så börjar jag se att kroppen har börjat komma tillbaka och träningen börjar ge resultat - men jag får tänka extra på balansen mellan mat och träning. Att jag måste träna mer än vad jag äter och att jag måste äta ordentligt och bra. Vilket jag alltid försökt tänka på, men jag tycker mig se och känna att det är extra viktigt nu. 
 
Så jag vill, för att det är roligt, träna någonstans mellan 3-6 pass i veckan. Och mina favoriter just nu är IW medel, IW intervall, gymmet och cirkelgym. 
 
  
 
Och något som skulle kunna hända mig, som skulle vara så pinsamt, är om någon skulle fråga om jag är gravid. För just nu är jag fortfarande lite större än vanligt och tycker själv att jag ser lite gravid ut. Så det är en del av det som motiverar mig - att jag vill se och känna mig stark. Och att se gravid ut får vänta tills dagen då de är dags för det. 
Powered by Jasper Roberts - Blog