Hitta guldkorn.

Här om dagen fick jag reda på om något som kallas för bloggspaning på blogg.se - ni finner den sidan här. Varje bloggare på blogg.se bestämmer själv om man vill vara med där genom att fylla i de inne på inställningar.
 
 
 
 Jag själv bryr mig inte så mycke om att få en bredare publik, utan jag valde att vara med där med utgång från hur jag själv funkar som person. Jag tycker de är roligt att kolla in på olika bloggar och hitta guldkorn som kan hamna på favoritlistan - de är lite som att läsa en tidning där jag slipper reklamen och allt krimskrams som jag ändå inte läser. Så då kanske de är någon annan därute som är likadan och som kanske tycker min blogg är ett guldkorn, vem vet?! :)
 
Och idag upptäckte jag att bloggspaning fungerar på så sätt att när du har publicerat ett inlägg så hamnar de där direkt och finns med där en stund - hur länge inlägget syns där är nog helt beroende på hur många som publicerar ett inlägg kring den tid du själv gör de.
 
 
 Tycker de är ett bra intiativ av blogg.se - både för guldkornssökarna och för de som vill ha en bredare publik. 
 
 
 

Dag 5 av 14.

Igår eftermiddag fick jag hem ett paket i brevlådan med mina I can I will grejer. Och de jag hade beställt va ett klistermärke till bilen där de står IcanIwill samt ett armband där de står Whatever it takes #icaniwill. 
 
 
 
 
Så nu är jag en i I can I will gänget - nu är det bara att köra på. Och idag är jag inne på dag 5 av 14 på min utmaning - de är lördag morgon och jag är alldeles strax på väg ut på min promenad. 
 
 
#icaniwill - #whateverittakes

Kategorikaos.

Mitt första inlägg i denna blogg skrev jag den 13 oktober år 2011, så bloggen har funnits med i snart 2 år. Vilket jag tycker är SUPER kul, för de blir som en dagbok - att kunna gå tillbaka och minnas. Vilket är extra bra numera, då jag får sämre och sämre minne. 
 
 
Och sen 13 oktober år 2011 så har jag sett till att fixa så jag har haft två olika headers och design - om jag inte minns helt fel så är de Tina som hjälpt mig båda gångerna. 
 
 
Jag har även tagit mig tid att byta mailadress från lillahell@hotmail.se till lillahell82@gmail.com
 
De enda jag inte gjort sen jag starta bloggen är att skapa kategorier och länka varje inlägg jag skrivit till en kategori - vilket slog mig igår. Så igår kväll började jag skapa kategorier och sen började jag länka inlägg till kategorier - min tanke var att de här tar nog inte så lång tid. 
 
Jag hade fel - jag är i stunden, som ni kan se, inne på sida 5 av 27. Det är ett x antal inlägg på varje sida och många måste jag gå tillbaka till och se vad de handlar om för att sen länka till en kategori. De är lite av ett kategorikaos just nu - men de kommer bli AWSOME när de är klart. 
 
De jag fått ihop hitills finner ni på vänster sida 
 
 
Plus att ni kan se i slutet av inlägget framför datum och tid vilken kategori de tillhör. 
 
Så nu fortsätter jag jobba vidare och ser till att skapa lite mer ordning och reda då jag är lite allergisk mot kaos. Och jag lovar mig själv att från och med NU så ska jag ALLTID ska länka mina inlägg till en kategori. 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog