Hemligheten.

Som jag skrev tidigare så kommer jag imorgon genomföra en stor förändring i mitt liv. Och jag är en av många som sett filmen "The secret" och igår började jag läsa boken - tror fullt ut på lagen om attraktion. Så då tänkte jag att nu när jag ska "vända blad" och se vad nästa kapitel i mitt liv har att erbjuda, så ska jag se till att verkligen ha med mig detta tankesätt. Och inte bara ha med mig de, utan leva varje dag med de. Jag ska be, tro och ta emot
 
Hittade bilden på google. 
 
Som de skriver i boken, skriven av Rhonda Byrne 
 
"Jag är herre över mina egna tankar"
 
Och ikväll när jag ska gå och lägga mig så kommer jag genomföra den skapande processen där jag är herre över mina tankar - be, tro och ta emot. Sen kommer jag även se till morgondagen och skapa den i förväg genom att tänka massa positiva tankar och känna massa positiva känslor. Och imorgon kommer jag börja skapa en visionboard för att göra de tydligare för mig själv. Vad jag kommer be om berättar jag inte här, då de är väldigt privat - kan vara personlig men inte privat här på bloggen. 
 
Ser fram emot morgondagen och de nya kapitlet i mitt liv. 
 
 
 
 
 
 

Be the change.

Idag förbereder jag mig inför morgondagen - har satt 1 november som datumet för en stor förändring i mitt liv. Och jag känner mig JÄTTE redo för denna förändringen och de känns faktiskt bara kul. De känns inte jobbigt eller som något jag egentligen inte vill, utan jag VILL förändra denna del. Och förändringen kommer passa den jag är som person numera - de kommer vara harmoni. Och jag kommer älska allt med förändringen - varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund.
 
 
Hittade bilden på google. 
 
När tiden är rätt ska jag berätta ALLT.
 

Positivboll i rullning.

 Nu är de en vecka sen jag skrev - lång tystnad då jag är inne i en period där jag försöker förändra vissa saker i mitt liv. Exempelvis så är jag arbetslös i en stad där jag inte känner någon utöver Jeppes kompisar - blir galen på att dagarna bara går utan att jag gör något. Jag söker jobb och jag tränar - sen känns de som att jag bara går och väntar på att livet ska börja. 
 
De är tråkigt att de enda jag har som är mitt egna är min träning - jag vill hitta på saker och lära känna människor utan Jeppe, så att vi har våra egna liv på sidan av vårt liv tillsammans. Just nu så är jag en super duper klängig flickvän när Jeppe är hemma på helgerna - han vill bara ta de lugnt efter en vecka med skola och träning, och jag vill hitta på något. OBALANS! 
 
De sägs att när en negativboll sätts i rullning så går de fort för mycke dåligt att hända, så nu tänkte jag sätta en positivbollning i rullning - för de måste väl funka lika bra åt de positiva hållet?! Så idag har jag kollat upp om jag kan få hjälpa till ideellt på friskis & svettis här i stan - de är en super trevlig lokal med bra personal och jag älskar att träna där. Så varför inte hjälpa till där och se vart de leder mig? 
 
Hittade bilden på google. 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog