28 dagar.

Nu står jag här 4 veckor senare och är en stolt icke-rökare.
 
 
Jag har 1200 kr på sparkontot och en tacksamhetslista som jag gör synlig för mig själv varje dag - finns så mycket här i livet att vara tacksam för. Och då menar jag varje dag !
 
 
 

Gymmet får vänta.

En del av LillaHell 2.0 är att fortsätta med träningen - träningen som jag väljer att kalla för "Future self", vilket kortfattat innebär morgonpromenader och gymmet. Dock får gymmet vänta nån/några veckor, då jag i förra veckan klippte bort födelsemärken som nu måste läka. Läkaren valde att inte sy ihop huden efter han klippt, utan hans tanke var att de ska läka ihop av sig självt - på så sätt slipper jag fula ärr. 
 
 
Så nu när jag inte kan gymma, så utökar jag promenaden jag tar på morgonen plus att jag lägger till en på kvällen också. Alla behöver röra på sig lite varje dag då de är bra för kropp och knopp, men jag måste tänka till lite extra - är ju inne på dag 25 som icke-rökare och vissa dagar har de blivit mer av de extra goda i livet. Men nu är de slut med de - nu får de extra goda i livet endast ätas och drickas på helgerna ! För jag vill något med min träning - jag har ett mål. 
 
 
 
Och mitt mål - de jag vill skapa med "Future self" - är något liknande dessa inspirationsbilderna som jag hittade på google:
 
 
De är bara att bestämma sig och sen köra på. 

13 dagar kvar.

I september månad berättade jag här i bloggen vad jag och min svägerska Jessika har för planer för musikhjälpen detta år - ni finner de inlägget här. Nu är vi 13 dagar ifrån själva dagen då vårt event ska ske och i fredags var vi med i Kristianstad bladet. 
 
 
Och igår blev jag och Jessika intervjuade av en annan tidning som kommer ut imorgon, så de känns verkligen super kul. Bara hoppas att människor i Kristianstad läser tidningarna och vill vara en del av detta - för de bygger på att få Kristianstads invånare att tillsammans göra något för musikhjälpen. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och tillsammans kan vi göra mycket!  Så de ska minst sagt bli spännande att se om det bara blir jag och Jessika, eller om några fler hakar på. 
 
För er som är nyfikna så finner ni eventet på facebook också "Kristianstad promenerar för musikhjälpen 2013". 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog