Lameboard.

Att hitta på saker och gärna då vara utomhus, är något jag älskar. Det är så skönt att bara dra iväg på exempelvis en långpromenad - röra på sig och frigöra endorfiner. Och min Jeppe är likadan - så de är ofta vi hittar på saker.
 
Idag tog jag min cykel och han sin lameboard - sen körde vi en runda på typ 7 km. 
 
 
 
 
 

Att älska basket.

Efter en dag där jag haft fullt upp med tentan så har jag nu en stund över för att blogga innan jag ska sova.
Och ikväll vill jag lyfta ögonblicket i tisdags kväll när min Jeppe insåg under en promenad att de finns en basketbollplan typ 2 minuter från vårt rum i Malmö. Den glädjen och lyckan !
 
 
De va bara att röra sig hemåt så han kunde byta om och hämta bollen - sen spenderade vi typ en timme där. Han tränade på sina skott - över 100 blev de. Vi spelade lite 21, jag tog lite bilder och sen drog vi ihop ett vineklipp eller två. 
 
   
 
 
 
Min Jeppe älskar basket !
 
 
 
Men jag är inte lika duktig. 

Glasögondjungel.

Jag säger hej så här på kvällen - vet att jag trodde att de skulle bli tyst ett par dagar, men jag fick en stund över nu på kvällen efter allt tentaskrivande hela dagen. Och jag ville bara berätta att igår var jag hos optikern för att bestämma vilka bågar jag ska ha. Allt jag har att säga är: vilken glasögondjungel !
 
  
 
Jag hade 4 som jag gillade som var otroligt lika men ändå inte och 1 par som stack ut i mängden - så Jeppe tog kort och drog ihop ett litet kollage som jag sen la upp min instagram plus att jag skickade de till min familj och mina vänner. 
 
 
De flesta sa nr 4 - så väl tillbaka i affären provade jag dem igen och de var så rätt så. Nr 4 va dem som jag passade bäst i. De är glasögonen som kommer funka stilmässigt på jobbet. Så nu är de beställda och jag kommer kunna hämta ut dom om 10-14 dagar. 
 
Och den dagen då jag börjat jobba och har en slant över så tänker jag beställa nr 2 också, för dem gillade jag också. 
Powered by Jasper Roberts - Blog