Paddla kajak.

I våras var Jeppe iväg på en utbildning i Stockholm för att bli utbildad ledare inom paddling, skridskoåkning och lägerliv och målgruppen är dem med en fysisk funktionsnedsättning. Det är ett Allmänna Arvsfondsprojekt som RG Aktiv Rehabilitering driver och i Malmö sker samarbetet med Malmö kanotklubb och FIFH (Föreningen Idrott För Handikapp).
 
Och idag var prova på dagen gällande att paddla kajak, så jag och Jeppe ha varit i Malmö mellan 9 och 15 idag. Jeppe var där som ledare och jag fick öva på att fotografera med min systemkamera - övade mycke på att fota manuellt idag och jag fick några bilder som jag är nöjd med. 
 
 
 
 
 
Och här har ni mig, fotografen - inte speciellt snyggt klädd, men helt rätt med regnkläder och stövlar med tanke på vädret !
 
 
 
 

Kristianstad Predators.

Igår var jag, Jeppe och Jeppes lillebror och tittade på amerikansk fotboll - Kristianstad Predators mot Carlstad Crusaders. Kristianstad spelar i superserien, vilket är den högsta ligan i Sverige. 
 
  
 
Och Kristianstad vann med 40-35 vilket var lite otippat då Carlstad har vunnit SM guld tre år i rad sen 2010 och detta är Kristianstads första år i superserien. Tji fick jag - de sista två perioderna riktigt spännande att titta på och Kristianstad förtjänade sin vinst. Grattis !!!!
 
 
Jag har typ alltid älskat att titta på amerikansk fotboll, så det passar mig perfekt att Kristianstad spelar i superserien - de gör att de kommer bli några spännande och roliga matcher att titta på innan säsongen är över. 
#amerikansk fotboll - #carlstad crusaders - #kristianstad - #predators - #superserien

Angels.

Idag fick vi hem JÄTTE fina kuddfodral, så dem har fått flytta in på soffan. 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog