Kunde inte stå emot.

Så här såg de ut igår. 
 
 
 
 
 
 
 
Och så här har de sett ut idag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ikväll tog jag mitt första kvällsdopp - kunde inte stå emot med 30 grader i luften och typ 24 grader i havet. De har kort och gott varit så himla bra dagar där timmarna bara flugit förbi. Och jag älskar att dagarna bjuder på så många fina ögonblick och jag älskar att jag får dela dem med min Jeppe <3
 

Lyx och lycka på sommaren.

Sommaren är så väldigt kort och därför känns de varje år lika viktigt att det är BRA väder. Och den här sommaren har verkligen bjudit på UNDERBART väder. 
 
Med 22 grader i vattnet. 
 
 Att inte behöva känna att man MÅSTE åka iväg i augusti/september för att få nån sol de här året, är LYX !
Att vara i solen hela dagen och bada för att sen sova med öppet fönster och inte kunna ha något täcke under natten, de är LYCKA på sommaren ! 
 
 
 
 
 
 

BIG time.

Min Jeppe ska ju till Kebnekaise i september med sin klass, vilket han har vetat om sen han börja sin utbildning. Så i augusti förra året skaffade Jeppe terränghjul till sin rullstol, för att se om de kunde underlätta under en vanlig skogspromenad - underlätta dem då, så kunde de underlätta under Kebnekaise resan. 
 
Augusti 2012
 
Och terränghjulen underlättade så mycke som de kunde - han tog sig upp på Fjälkingebacke och även om de var lättare än med de vanliga hjulen så var de inte lätt. Och sen dess har ju Jeppe blivit sponsrad med en zoomcamp inför Kebnekaise och igår provade vi samma promenad, men denna gång med zoomcampen. 
 
 
 
 
 
  
Augusti 2012 vs Juli 2013. 
 
 
De va mycke smidigare för Jeppe att ta sig upp med zoomcampen och den underlättade BIG time - så nu 1 år senare är Kebnekaise äventyret bara runt hörnet och Jeppe känns så redo. Önskar jag hade möjlighet att följa med så jag kunde få se honom göra de, för lyckan kommer vara total. 
#zoomcamp
Powered by Jasper Roberts - Blog