Ingen bra fotodag.

När jag gick hemifrån idag, för att fixa körkortsfoto och träningskort, så kände jag mig ändå rätt okej då jag fixat med håret och sminkat mig. Min största "oro" var om finnen jag har i ansiktet skulle synas mycke på korten. 
 
 
Sen när jag tog korten till körkortet så insåg jag att idag är inte min dag när det gäller att ta kort. Och det var inte finnen som var problemet haha
 
 
Började med att le och bara vara jag, men när jag fick se de korten så sa jag bara "Nej, de där får vi göra om ! Jag måste inte se så himla mycke 30 ut". Kan inte ha ett kort där jag gjort alla mina rynkor vid ögonen synliga genom att le, även om jag inte skäms eller skräms över dem.Så istället blev de ett kort där jag ser ut som en lite småsur pitbull haha.
 
Sen tog jag fram mitt körkort,som ska bytas ut, för att jämföra och de året skulle jag bli 21.
 
 
Stor skillnad - STOR skillnad hahaha. Men där va jag inte heller nöjd, då dem på något sätt fått mitt ena ögonbryn att försvinna från de att jag skicka in kortet och jag fick körkortet i handen haha.
 
Och inte nog med det. Sen gick jag bort till Friskis & Svettis och fixade ett träningskort. Och då skulle jag ta ett kort till mitt medlemskort. 
 
 
Jag undrar om någon kan bli bra på det kortet? Man står framme vid receptionen och helt plötsligt slänger personalen upp en kamera och tar ett kort haha. Inte mycke utrymme till att fixa till exempelvis håret haha.
 
De va bara överlag inte min fotodag idag haha. 
 
 
 
 
 
 

Massa go mat.

 
Något som jag och Jeppe har bestämt ska göras varje söndag, är att handla och göra matlådor för veckan som kommer. Så idag var vi iväg och handlade det som behövdes plus frukostgrejer. Sen gjorde vi korvstroganoff med ris samt en paj med broccoli, fetaost, lök och gröna samt svarta oliver.
 
 
Jag är en person som älskar mat och det ska helst vara hemmalagad mat - de tycker jag är godast plus att de är billigare. Sen är de underbart att sitta i skolan och veta att när de blir lunch har jag en super go lunch med mig. Och efter idag så finns de massa go mat för hela veckan. 
Powered by Jasper Roberts - Blog