Förändra tanken.

Förra veckan var första veckan med vår utmaning - en utmaning som delvis handlar om hälsan. Och det var inga problem att ta bort godis, läsk och snabbmat - sen när helgen kom blev det inte så att jag vräkte i mig, utan det blev bara lite grann. Det blev faktiskt så lite så att jag på lördags kvällen sa att nu måste vi äta lite av de innan helgen är förbi. 
 

Och denna vecka har jag även dragit igång ordentligt med träningen - min plan, som jag skrev om här, var en bra grund men med tanke på skolan och att varje vecka inte ser exakt likadan ut så har jag fått tänka om. Så det kommer bli lite olika vecka för vecka, men mitt mål är fortfarande att träna 4-5 ggr i veckan - sen vill jag även slänga in så många powerwalks som jag kan. 
 
 
 
Igår blev det en powerwalk på 4.8 km på morgonen och sen mitt på dagen blev de en vända till gymmet och då körde jag styrka. 
 
 
Och idag var jag i skolan mellan 8-13 - så jag gick direkt från tåget till friskis & svettis och körde 25 min kondition inne på gymmet. 
 
 
 
 
 
Målet med utmaningen är att förändra tanken - att träningen och att äta mer nyttigt blir en del av mitt liv med bonusen att det finns mer pengar över till annat roligt som inte går till exempelvis godis och skräpmat. Och det som gäller då är att planera veckorna och dagarna - för nästan varje dag finns det en timme över för träning och att göra matlådor på söndagar hjälper till när det gäller att äta nyttigt hela veckan - vilket naturligt leder till att man sparar pengar !
 
 
 

Lycklig på sin sitski.

Igår så åkte jag och Jeppe iväg till Vångabacken mitt på dagen och vara där typ 2 timmar. Själv åkte jag inge snowboard, utan jag stod längst ner i backen och filmade samt fotade Jeppe - vilket bara va roligt då han bara blir bättre och bättre på att åka. Men framför allt var det roligt för att han är så förbannat LYCKLIG när han får åka sitski. 
 
  

 

Personligt och super mysigt.

När jag och Jeppe blev sambo, så var vissa av mina saker väldigt lätta att placera ut och matcha med hans. Och andra saker var väldigt självklara att de skulle ligga kvar i sin flyttlåda och åka ner i förrådet. Men de var en sak som inte åkte ner i förrådet i väntan på att vi skulle finna det perfekta stället för den.
 
Och igår kom Jeppe på det.
 
 
 
Ljushållaren passade perfekt inne i badrummet - den funkade jätte bra med resten av temat där inne. Så numera har vi ett super mysigt badrum ! Ett badrum som inte var speciellt fint när Jeppe köpte lägenheten, men som med väldigt små medel blivit personligt och super mysigt. 
 

 
Powered by Jasper Roberts - Blog