Tack för ett underbart 2013.

Då är vi inne på sista dagen på år 2013 - ett år som verkligen sprungit förbi och det har hänt MASSOR. Jag tänkte att jag ska sammanfatta året genom att välja ut några bilder för varje månad.
 
Januari:
 
Februari:
 
 
Mars:
 
April:
 
Maj:
 
 
Juni:
 
Juli:
 
Augusti:
 
September:
 
Oktober:
 
November:
 
December:
 
Det har varit ett år fyllt av glädje, kärlek och magiska ögonblick. 
Och jag vill bara avsluta med att tacka för ett underbart 2013 !

Julafton 2013.

Julafton är förbi och i år var första gången jag och min Jeppe firade julafton tillsammans på självaste dagen <3
 
    
 
Och julafton fylldes bland annat med god mat, roliga rim på perfekta julklappar, kalle anka på tv, sällskapsspel och så mycket kärlek och glädje att både hjärtat och huset fylldes över, så som de ska vara.
 
  
                                 
Sen tog mina föräldrar fram champagne och vi alla skålade för vår förlovning plus att vi fick en super fin bukett
 
 
För evigt. För alltid. Tillsammans.
 
 
Julafton blev så bra och magisk som den dagen ska vara. Och att fira dagen med Jeppe och min familj var så rätt och självklart - allt kändes komplett.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vill du en dag bli min fru?

Igår var de min och Jeppes 2 årsdag - tänk va tiden flyger fort fram ibland. När de gäller Jeppe så känns de som de var igår vi träffades för första gången samtidigt som de känns som jag känt honom hela livet. 
 
När vi blev ett par så var de över telefon när jag stod och vänta in mitt tåg till Dalarna på Göteborgs centralstation, vilket jag skrev om här. Och på vår ett års dag var jag i Dalarna och han här hemma i Skåne, så jag gjorde ett inlägg här på bloggen fullt av bilder som finns här
 
Och igår på vår 2 års dag så var vi på samma ställe och kunde spendera den dagen tillsammans såsom vi själva ville - så vi började med att sova ut. Sen efter frukosten tog vi oss bort till hans pappas jobb för att säga hej och dricka en kopp kaffe - hans pappa jobbar som brandman. Och när vi kommer dit så är hans pappa ute på gården med skyliften, så vi går dit. Jeppe frågar om jag vill åka med upp, men då jag är HÖJDRÄDD så sa jag nej direkt - men de blev att vi åkte ändå då Jeppe ville och ville att jag skulle följa med. Vad gör man inte för varandra och kärleken? :)
 
 
Under resan upp så drar Jeppe igång lite musik - love in a elevator. Vilket är låten han önska till mig under musikhjälpen år 2011, med motiveringen att vår första kyss var i en hiss. Det var även denna låtönskning som ledde till att Jason sjöng en snutt ur flickan och kråkan för oss när vi stod utanför musikhjälpenburen år 2011 i Göteborg. 
 
När vi kom upp på 19.7 m så tyckte jag att de började bli för läskigt, och då sa Jeppe "men sätt dig i mitt knä". Sen åkte vi ner en bit, för att sen stanna still och då säger Jeppe "Carro titta på mig". Då ser jag honom stoppa in handen i innerfickan på jackan och förstår vad som kommer att ske, vilket gör mig alldeles nervös. När jag inser att nu händer de och de är så där romantiskt som jag ville ha de så ploppar av någon märklig anledning "nej va töntigt" ur mig, vilket jag inte alls menade såsom de låter. Jag blev generad och de blev bara fel med orden. Och jag VET att de är något som alltid kommer finnas med och skojas om. Vad Jeppe sen säger efter jag varit klumpig med orden, de minns jag inte - jag kommer bara ihåg att han avslutar allt med "vill du en dag bli min fru?"
 
 
Så nu är vi förlovade, vilket känns helt magiskt - vi har alltid varit självklara tillsammans och jag älskar min Jeppe så otroligt mycket <3 

Powered by Jasper Roberts - Blog