Morbror Jeppe.

Jeppe är en person med ett STORT hjärta som rymmer så otroligt mycke kärlek - hans familj betyder ALLT för honom. Och alla som Jeppe älskar har en självklar plats i hans hjärta. Och i januari 2012 fick hans syster sitt första barn - en flicka vid namn Nea. Världens charmtroll sen dag 1. Nea är Jeppes första syskonbarn - en flicka som fick en självklar plats i hans hjärta direkt. 
 
Sommaren 2013. 
 
Och lilla Nea är någon som Jeppe verkligen kan LÄNGTA efter om han inte träffat henne på några dagar. Och när vi var i Dalarna några dagar så skickade hans syster denna lilla video - Jeppe kunde inte sluta le och han längtade ännu mer.
 
 
Och igår efter att Jeppe varit en vecka i Malmö, så gick vi till lekplatsen med Nea direkt när han kom hem. De gungades, åktes rutschkana och bakades kakor i sandlådan. Med andra ord - bästa sättet att starta helgen på. 
 
 
Och nu i somras fick Jeppes syster sitt andra barn - lilla Elliot.
Han är väldigt lik sin storasyster och även han charmar alla.
 
 
 
 
En ny liten människa som har en plats i morbror Jeppes hjärta. 

Bilder som strålar.

Jag har haft med mig min systemkamera mycke sen jag fick den i juni - har försökt lära mig grunderna och övat så mycke jag kunnat. Och nu har jag bestämt mig för att gå igenom alla bilder och sortera in i olika mappar - jag gillar ordning och reda. Kikade snabbt igenom nu på kvällen och fann några bilder som jag gillar lite extra - jag tycker de strålar om bilderna. Jag vet inte om någon utifrån tycker att man kan se/känna känslan som är - tycker du att de strålar?
 
Alla foton är tagna av mig och de är förbjudet att kopiera dessa utan min tillåtelse.
 
Björnbröder. 
 
 
Dalarna. 
 
 
 
Ett första möte. 
 
 
Systrar. 
 
 
 Midsommar.
 
 
Björnbröder.
 
 

Förberedelser inför Kebnekaise.

Varit ännu en dag av förberedelser inför Kebnekaise för Jeppes del - mycket som blivit bestämt och checklistan blir mindre och mindre. Sen så blev Jeppe klar med sitt fixande på zoomen igår - packningen fick en annan placering och Jeppe fixade ett batteriställ. De har bara varit de två batterier som används som suttit på zoomen, men Jeppe fixa så när de två batterier som sitter i är slut, så finns de två till precis bakom så de är bara att byta. Jeppe är en riktig byggarebob.
 
 Jeppe och hans systerdotter hjälps åt. 
 
Så idag blev de att testa att köra igen och de Jeppe ville se idag var hur långt zoomens batterier klarade med all packning. Så jag tog cykeln och cyklade brevid - vi körde fram och tillbaka till Fjälkinge, vilket blev nästan 2 mil. Batteriena tog inte slut, men vi körde också bara på plan mark - så lägger man till en svårare terräng så lär de hålla ungerfär 1,5 mil. Tror vi iaf. Vi ska testa samma sak på söndag fast då lämnar jag cykeln hemma och tar på mig promenadskorna, för då blir det Fjälkinge backe - så på söndag har vi svaret. 
 
Bilder från idag.
 
 
 
Ett kort klipp från idag.  
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog