Sann vänskap.

Att umgås med Paulina och Tobbe är alltid lika trevligt - timmarna bara flyger förbi. Som härom dagen när vi möttes upp på Emporia och först åt middag på Jensens för att sen bara vandra omkring lite planlöst. Skrattade så mycket under middagen att jag fick ont i magen. När vi umgås så bara är vi dem vi är och där vi är för dagen - sann vänskap !
 
  
Vi beställde varsin stor dricka och skrattade gott åt att den verkligen var STOR. 
 
Och sen de fick sin lilla Etienne så har jag blivit ännu mer sugen på att skaffa barn. Hon är en sån söt liten flicka som har ett sånt lugn. Och Paulina och Tobbe är så bra föräldrar ! En super söt liten familj de där. 
 
 
Kunde inte låta bli när jag såg rosetten - Etienne som cheerleader. 
 
Ser fram emot sommaren, för jag vet att vi kommer umgås massa. Vi ska bland annat smida planer framför en whiteboard med rätt kavaj på. 

Idealen förändras.

Så länge jag kan minnas så har media gett bilden av att ideal kvinnan är pinnsmal och hon går på dieter som innebär att man knappt äter någonting. Och jag älskar att den bilden sakta men säkert börjar förändras - de märks mer och mer att de att vara hälsosam är de nya. Att både äta rätt/bra mat och att inte strunta i maten samt att träna - att vara fysiskt stark har bytt ut att vara smal. Är de inte underbart?! :)
 
Jag tycker de vore helt underbart om detta stannar kvar och för alltid byter ut de där med att vara pinnsmal och gå på märkliga dieter där man knappt äter något och mest bara dricker vatten och tuggar tuggummi. Att alla dessa "mirakel" dieter försvinner för gott. För när du äter rätt/bra mat och tränar så mår du bra både fysiskt och psykiskt. Du tar hand om din kropp - en kropp som du ska ha hela livet. 
 
Bilden lånade jag från Sveriges Radio 
 
Och sen när kändisar väljer den vägen, så blir jag ännu gladare. För kändisar påverkar mycket dem också - dem har också massa makt, precis som media. Som exempelvis Petter, som jag precis börjat följa på Instagram - jag tycker han ger budskapet att träning är något som han verkligen tycker är roligt. Han visar via sin Instagram att han väljer och prioriterar träningen. Och även detta med maten - det finns många bilder även där på hans Instagram där han tipsar om bra och god mat. 
 
  
Ett litet sidospår: Idag när jag var på gymmet så var de många av hans låtar på min Spotify som jag lyssnade på när jag joggade - exempelvis "Början på allt" och "King".
 
Så allt jag ville säga med detta inlägg var att de är UNDERBART att idealen börjar förändras ! :)
 
 


 

Kort och gott.

Nu är slutspelen över och Malmö kom 3:a - super kul ! :)
 
  
 
Och under finalmatchen idag så var ett lag från Malmö All Stars där - super duktiga tjejer ! De var med i pauserna och även vid prisutdelningen. Jätte kul att de ville/kunde vara med idag ! :)
 
 
  
 
Så kort och gott har det varit en himla trevlig och rolig helg !
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog