Du är.

Home is were you heart is ....
Du är hemma för mig <3

Ta helg.

Vet ni vad?!
Jag har fuskat lite denna vecka :)

Jag tog helg redan igår när jag satte mig på tåget mot min Jeppe - att ta helg är en UNDERBAR känsla ! När allt är i fas och man kan göra de utan något som ligger och väntar. Utan dåligt samvete. Och gärna göra de redan på torsdagen:)

Och just nu ligger jag i fas och har full koll på skolan, så nu är de HELG. Och jag och Jeppe har bestämt att vi ska bara vara och göra de som faller oss in - precis så som en helg ska vara :)

Då, nu och sen.

Det är mycket i skolan nu under metodkursen och jag gör allt för att ligga fas och känna att jag förstår vad vi läser om. Och när det är mycket att läsa och jag inte finner motivationen till att läsa, så är mitt sätt att peppa mig själv att se till då, nu och sen.
 
Va menar jag nu? Då, nu och sen?
 
Jo, jag väljer att titta 1 år bakåt i tiden för att komma ihåg vart jag varit, för att sen se till vart jag är nu för att slutligen titta 1 år framåt i tiden för att se vart jag vill vara då.
 
Hösten 2011 så pluggade jag 150% - gruppdynamik och konflikthantering samt organisationteori och ledarskap. Sommaren 2011 pluggade jag 100% plus att jag jobbade extra, så jag hade inte fått någon semester alls. Och jag minns att varje gång jag kände att orken rann ur mig när det kom till skolan, så fick jag ta mig i kragen - fick påminna mig själv om att jag har bara 1 år kvar så de är inge idé att halka efter. Jag tränade - powerwalks plus att jag simma längder på badhuset. Jag skrev debattartiklar för P3 nyheter. Jag jobbade extra. Jag blev en betalande medlem på dejtingsidan "mötesplatsen". 
 
 
Hösten 2011
 
Hösten 2012 pluggar jag 100%. Sommaren 2012 blandades med jobb och semester, så jag startade min höst mer utvilad än för 1 år sen. Jag tränar även om det är mer sällan än för 1 år sen. Jag jobbar extra - mer sällan nu när skolan dragit igång. Jag är och har varit kär i min underbara Jeppe i lite över 9 månader - just nu bor jag i Göteborg och han i Malmö/Kristianstad. Jag söker dagligen jobb och boende till efter examen. Jag har lärt känna underbara människor som jag mer än gärna vill ha i mitt liv - människor som ger energi och som tänker som jag "det blir som man tänker". 
 
Hösten 2012
 
Hösten 2013 så vill jag bo i skåne. Jag vill jobba inom mitt yrke. Jag vill träna - powerwalks, gym och boxning. Jag vill ha byggt vidare på mina vänskapsrelationer som jag haft sen tidigare i skåne och kanske har turen att träffa fler nya vänner. Jag vill fortfarande ha min kärlek Jeppe i mitt liv, men då på en ny nivå -  som sambo. Jag vill att mina helger ska vara som blanka blad, där jag får göra det som faller mig in - ha utrymmet att vara spontan och påhittig. Jag vill hälsa på min familj i Dalarna minst en gång i månaden. 
 
**********
 
Och då hittar jag motivationen - när jag tänker så här. För om jag inte sätter mig och läser det som ska läsas, så kommer jag inte klara det jag ska och då kommer inte mitt "sen" att vara mitt "nu" hösten 2013. 
Pepp pepp !!!! :)
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog