Utvecklas som människa.

En ny vecka - ett nytt horoskop.
Veckans horoskop lyder som följande:
 
Du kommer att skaffa dig flera lager av social smarthet genom att observera vad som fungerar och vad som inte fungerar i dina relationer den här veckan. När du delar med dig av brottstycken av dig själv och folk reagerar på det, ska du registrera om deras respons hjälper eller sårar dig. Det som fungerar kan du kopiera och göra till ditt eget.
 
När det kommer till horoskop så ska man se det som en karta  och inte som ristat i sten. Sen är det viktigt att att se vad som står och samtidigt se på sitt eget liv och sin egen kontext. För ibland kan horoskop kännas flummiga och då är det bra att komma ihåg att det handlar om att se till sig och sitt eget liv utifrån det som står. 
 
 
Och jag tog precis en promenad på nästan en timme där jag funderade kring mitt veckohorskop och jag tolkar det som att jag måste se till vad jag kan förbättra/förändra när det kommer till mig själv för att utvecklas som människa och på så sätt även radera sidorna som inte gynnar mig. För alla människor har sina fel och brister - även jag. Så jag har skrivit ner de sidor jag inte är helt förtjust i (för jag är väl medveten om vad mina brister och fel är) och kan förändra/förbättra - vilket blir mitt fokus denna vecka. 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog