Att bli 30.

Hittar inte många luckor när det gäller att skriva här, så det får bli nu innan jag ska sova.
Tänkte berätta om när jag fyllde 30.
 
På själva födelsedagen, som var en torsdag, fick jag blommor, telefonsamtal, sms och facebook gratulationer. Jesper ringde också och sjöng för mig på morgonen - sötnosen :) Sen jobbade jag och då var det en kollega som fixade tårta och läsk. Blev super glad och var alldeles födelsedagig - ett ord jag kom på den dagen och som stämde in extra bra på mig. Sen på kvällen kom min Jesper förbi och överraskade med blommor och present - han är den finaste pärlan.
 
Sen på fredagen kom mamma, pappa och syster hit ner till Gbg. Otroligt roligt att ha både familjen och Jesper här samtidigt. Vi alla åkte och åt på restaurang - super trevligt. Sen på natten kom min bror, hans tjej och två vänner hit till Gbg. Vi var 8 personer i en liten etta (alla utom min syster sov här) - finns de hjärterum så finns det sovplats :)
 
På lördagen på dagen så åkte vi till Liseberg och körde femkamp. Super roligt var det - rekommenderar det verkligen! :) Jag hann även med att åka Balder - Oh My God!
 
B
Sen blev det hem och fixa till sig inför festen - temat var glitter och bling bling.
 
B
Så det var en guldtopp (från Gina) och bling bling smycken som var min grund outfit. Sen hade jag fått ett par glasögon av en vän och en boa och en tiara från min mamma och pappa, så jag kände mig VERKLIGEN glitter och bling bling.
 
Birt
 
Fick även ett bling bling glas som det stod birthday girl på av mamma och pappa - detta glas var med hela kvällen och sen försvann det någonstans mellan taxin och min lägenhet på vägen hem på natten.
 
Vi var ett sällskap på 24 personer som åt middag på Hard Rock - så himla glad att alla kom. Kul att alla samlas och att jag får presentera mina olika "världar" för varandra. Och jag fick super fina presenter av alla. TACK TACK TACK :)
 
Sen gick 12 av oss vidare till ett uteställe och dansade fram till 2 typ. JÄTTE KUL !!! Så himla kul att bara umgås, skratta och dansa alla tillsammans. Sen hade en vän på festen fixat så vi fick gå före i kön - tack återigen ! :)
 
Kvällen avslutades med att jag, Jesper, min bror, hans tjej och våra två vänner åkte hem till mig. Vi åt tårta och mackor, drack kaffe och sjöng/pratade när vi dragit i oss helium från ballongerna som jag fick på Hard Rock.
 
Det var ett par PERFEKTA dagar och att fylla 30 var lika magiskt och ROLIGT som jag föreställt mig. Jag har underbara människor i mitt liv som ger mig så mycket energi och dessa dagar fick dem mig att känna mig EXTRA speciell :)

M.A.L.T.A.

Har hittat en ledig stund, så nu ska jag sammanfatta våran semester på Malta.
Till
Den 4 juni åkte vi till Malta - vi hade missförstått packningreglerna för ryan air så vi båda hade packat varsitt handbagage. Fast detta visade sig vara väldigt skönt, för de blev inte så mycket att släpa på och vi behövde inte mer än de vi hade med oss. Väl framme på hotellet, så möts vi av två ganska stora kackerlackor inne på vårt rum. Jag blev totalt livrädd och lampan i köket förblev tänd resten av veckan :)
I
Den 5 juni spenderade vi vid poolen för att sen kolla in staden vi bodde i, som hette Bugibba. Vi handlade handdukar till oss båda och flipflop till mig - något som vi inte fick med hemifrån med tanke på att vi tog med varsitt handbagage.
A
Den 6 juni spenderade vi förmiddagen vid hotell poolen, för att sen åka iväg och simma med en delfin.
Vilket var helt magiskt. Att ens försöka beskriva känslan är omöjligt - allt jag kan säga är att delfiner är väldigt vackra och snälla. Visst, jag var lite rädd till en början i poolen, men det gick över till slut. Och det var mest för att delfinen var så mycket större än vad jag förväntat mig. Så när den kom nära och jag skulle ta ett kort med den, så var jag inte beredd och då blev jag lite skrämd.
G
UppleHiii
Den 7 juni gick vi upp tidigt för att åka iväg till ett ställe som heter The blue lagoon. Ett ställe med turkost vatten och otroligt vackra sten"skulpturer" som skapats av vattnet om jag förstått de rätt. Så vi åkte på en guidad speedboating tur, för att sen bada från båten vi åkt dit med. Underbar dag ! :)
F
E
Resten av semestern (8-11 juni) spenderade vi vid hotell poolen. Jag var nere tidigt på morgonen, alla dagar utom en, för att paxa bra solstolar och sen njöt vi av värme (25-30+) och bad hela dagarna. Helt underbart magiskt ! :) Och jag fick en del färg under semestern - länge sen jag blivit så brun på så kort tid :)
C
M
Den 11 juni åkte vi tillbaka till Sverige - utvilade och bruna. Och mitt hjärta, som innan resan var fullt av kärlek till min Jeppe, svämmade nu över av kärlek. Att få uppleva allt detta med honom var magiskt.
Hem
H
Tack mitt <3 för världens bästa 30 års present.

Min sista dag som 29.

Jag andas in och är i stunden. Min sista dag som 29. Ett år som varit som en bergochdalbana, precis som livet ska vara. Det har varit så många upplevelser - ett lärorikt år även när bergochdalbanan varit nere på botten. Detta år har jag växt mycket som människa - mycket mer än tidigare år och jag känner mig mycket tryggare och starkare i mig själv. Jag har levt efter meningen "de blir som du tänker" och det tänker jag fortsätta göra. Livet är fullt av möjligheter :)

Och hela detta år som 29 avslutades med fyrverkerier, massa fjärilar i magen och ett hjärta som svämmar över av kärlek - min Jesper. Jag har träffat en riktig pärla. Han får mig att känna mig trygg. Han får mig att känna mig älskad. Han utmanar mig. Han får mig att tänka om, tänka nytt. Samtidigt som vi är lika och tänker lika många gånger. Han får mig att växa som människa på ett sätt som är helt nytt. Han får allt att kännas magiskt och bubblande.
 
Jag spenderar min sista dag som 29 innerligt lycklig med ett lugn i själen. Jag börjar 30 innerligt lycklig med ett lugn i själen och med så mycket att se fram emot. Det är nu allt händer - jag andas in och är i stunden. Vill inte missa en sekund av livet här och nu.
 
Detta inlägg får avslutas med bilder som skriker glädje och kärlek - för det är så jag avslutar mitt år som 29 <3
E
Precis badat vid båten vid the blue lagoon.
F
Badar vid båten vid the blue lagoon.
D
Jesper la alla kort med <3 på mig när jag sov - min underbara Jeppe :)
H
Kärlek <3
Powered by Jasper Roberts - Blog