Verkligheten.

Även idag blev det en cykeltur på 1 mil och 2 km på cykeln nu på morgonen. Jobbar, precis som igår, typ hela dagen - så vill jag hinna med träningen så lär jag träna tidigt på morgonen. Och nu handlar det inte om ett tråkigt måste. Det handlar om att jag vill träna - det är något roligt som jag själv gör till ett måste i mitt liv. Och att ha den här stunden varje dag är så bra för både kropp och själ för mig - att kliva upp, träna och sen sätta mig och dricka en kopp kaffe och äta frukost. Det är, som jag skrev igår, ett underbart sätt att starta dagen på ! 
 
Men jag tänkte att jag ska visa er verkligheten - för det är inte så att jag vaknar och sen sätter mig på cykeln pigg och grann. Nej nej, jag är typ helt nyvaken när jag sätter mig på cykeln haha
 
Jag. Idag. NYVAKEN. Precis innan jag kliver utanför dörren och ska ut och cykla. 
 
Det är först under cykelturen som jag vaknar till liv. Och när jag kommer hem är jag kanske inte grann, men jag är PIGG :)
 
Jag. Idag. Direkt efter cykelturen. 
 
Och det är de sättet som fungerar för mig - skulle jag gå från sängen till soffan och vänta tills jag vaknar till liv och blir pigg, så skulle jag få vänta ett tag med cykelturen haha.
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog