Ikväll är kvällen.

Tog en powerwalk på 4 km vid kl 6 imorse. Har en del saker att ta tag i nu på morgonen innan jag åker till jobbet - därav min TIDIGA träning idag.Sen ikväll är kvällen då jag åker till min Jesper igen. Nu är det inga fler dagar ifrån varandra, utan nu är de 13 dagarna förbi. Känns overkligt men underbart <3
 
Och mina fokus punkter under dessa 13 dagar har varit, som jag skrev tidigare, jobb och träning - har jobbat 11 av 13 dagar och tränat ca 10 mil på 13 dagar. Och nu är det bara 6 dagar kvar på utmaningen - ska bli roligt att träna tillsammans med mitt <3 igen. Vi båda har lika har lika mycket att ta igen plus milen som ska göras varje dag - så på 6 dagar ska vi träna i 13 mil.  
 
Jag. Igår.
 
 

Verkligheten.

Även idag blev det en cykeltur på 1 mil och 2 km på cykeln nu på morgonen. Jobbar, precis som igår, typ hela dagen - så vill jag hinna med träningen så lär jag träna tidigt på morgonen. Och nu handlar det inte om ett tråkigt måste. Det handlar om att jag vill träna - det är något roligt som jag själv gör till ett måste i mitt liv. Och att ha den här stunden varje dag är så bra för både kropp och själ för mig - att kliva upp, träna och sen sätta mig och dricka en kopp kaffe och äta frukost. Det är, som jag skrev igår, ett underbart sätt att starta dagen på ! 
 
Men jag tänkte att jag ska visa er verkligheten - för det är inte så att jag vaknar och sen sätter mig på cykeln pigg och grann. Nej nej, jag är typ helt nyvaken när jag sätter mig på cykeln haha
 
Jag. Idag. NYVAKEN. Precis innan jag kliver utanför dörren och ska ut och cykla. 
 
Det är först under cykelturen som jag vaknar till liv. Och när jag kommer hem är jag kanske inte grann, men jag är PIGG :)
 
Jag. Idag. Direkt efter cykelturen. 
 
Och det är de sättet som fungerar för mig - skulle jag gå från sängen till soffan och vänta tills jag vaknar till liv och blir pigg, så skulle jag få vänta ett tag med cykelturen haha.
 
 
 
 

Frihet & styrka.

Det är bara några dagar kvar på utmaningen nu, så jag tränar på varje dag för att det ska bli 33 mil på 33 dagar - har några mil att ta igen fortfarande. Och idag jobbar jag större delen av dagen, så gick jag upp vid 8 idag för att hinna träna i lugn och ro. Det blev en cykeltur på 1 mil och 2 km i underbart sommarväder. 
 
 
Det är en magisk känsla att cykla tidigt på morgonen med musik i öronen och knappt några andra människor ute. Det är en känsla av frihet och styrka. 
 
 
Och det ger en OTROLIGT bra start på dagen !
 
Update:
Fortfarande inte varit inne på facebook och/eller instagram sen i måndags eftermiddag, och jag tänker fortsätta så ett tag till. Det ska bli roligt att sammanfatta mina tankar kring det i ett inlägg och försöka förklara varför jag valde att testa just detta. 
Powered by Jasper Roberts - Blog