Ögonblick att minnas.

Detta blir mitt 100:e inlägg här i bloggen. Ett ögonblick att minnas. Och jag väljer att minnas det med att se till vart jag är i livet just nu. Kul att kunna blicka tillbaka när jag kommit en bit in på år 2012.

*

Jag är just nu på en plats i livet där allt känns så där bra - där allt känns så där rätt. Jag har alla mina pusselbitar och dem alla ligger på sin rätta plats. Visst måste jag fortsätta hålla fokus, för det är detta året då mycket händer. Snart är jag framme vid målet för de drömmar jag haft under en tid nu och det är dags för nya drömmar. Jag går från att exempelvis drömma om att ta examen till att drömma om något annat, för till vintern tar jag examen. Sen fyller jag även 30 i sommar - stort och roligt det med. Ingen ålderskris här inte. Så 2012 är året då mycket sker och jag ser fram emot allt, med glädje.

Och en av de bästa saker i mitt liv är min Jesper - en underbar människa som får mig att känna mig så älskad. Jesper har verkligen skapat en egen plats i mitt hjärta, som han fyller varje dag med massa glädje och kärlek. Jag är så glad att han finns i mitt liv. Jag ser fram emot att skapa minnen med honom - ögonblick att minnas.

Bra. Tryggt.

Glömde nästan. Ny vecka - nytt horoskop:

Romantiska relationer följer ett visst, naturligt mönster som vanligtvis innehåller en fas av mognad. Så om du upptäcker att den här känslan av hets och överväldigande passion har ersatts av ömsesidig respekt och djupare förståelse, är det ett gott tecken. Den där spänningskänslan återkommer, fast på ett annat sätt. Var så säker.

Känns bra, känns tryggt. Känns som något för mig :-)

Personalekonomi.

Förra veckan blev jag klar med kurserna "organisationsteori och ledarskap" och "gruppdynamik och konflikthantering" - betyg får jag om 3 veckor *nervös* ... Sen börja jag även en annan kurs förra veckan, som heter "personalekonomi" och den ska jag läsa från nu i januari till maj/juni.

Och jag blir som alltid när jag börjar en ny kurs, jätte nervös ! Vilket är onödigt, jag vet, men de blir så varje gång. De är ibland "läskigt" med eftergymnasiala studier. De gäller, i alla fall för mig, att ha koll att jag ligger i fas med lärarens schema, förstå de jag läser och kommer ihåg allt som ska in till läraren för betygsättning. Och de viktigaste av allt: att jag förstår kursen. Att jag kan ta till mig innehållet i kursen - allt från litteraturen jag läser till föreläsningarna till diskussioner på seminarier. Jag vill förstå ämnet, och inte bara plugga för att plugga. Jag vill ha kunskapen inför när jag ska börja jobba som personalvetare, och inte bara betyget.

Men jag har klarat allt hitills, så denna gång ska jag försöka slappna av lite mer - lita på att jag har koll på ALLT :-)
Powered by Jasper Roberts - Blog