1 år <3

Idag har jag och Jeppe varit tillsammans i 1 år <3
Och det har hänt så otroligt mycket under detta år, så jag väljer att visa er lite bilder från året (har tagits en del) istället för att försöka få ner allt i ord och meningar.
 
Enjoy ! :)
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
  
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wiiihooo.

Nu är C-uppsatsen klar och jag har jullov !!!! Så nu är jag ledig fram till 7 januari då vi ska börja förbereda inför opponering på uppsatsen. 
 
 
Här har ni en trött men glad lillahell från idag - här var vi nästan helt klara och det var verkligen svårt att inte le. 
Och när vi var klara och gick ut från skolan typ kl 18 efter att ha varit där sen innan 8 på morgonen, så lyfte jag upp armen i luften som Rocky gör i Rocky filmerna efter en match och sa "Wiiihooo". 
 
Så nu ska jag packa min väska, för imorgon åker jag till Dalarna och de är där jag tänker spendera större delen av mitt jullov !!!!

Du är min superhjälte.

Jag är tillbaka i Göteborg sen igår, då jag har en C-uppsats som ska lämnas in på torsdag. Och en stor del av dagarna och kvällarna går till just uppsatsen, med pauser här och där för att ta tag i måsten som ligger och väntar.
 
Men idag tog jag en paus där jag struntade i alla måste - det blev en promenad istället. Vilket var UNDERBART! Jag gick och lyssnade på musik som jag hörde under musikhjälpen - låtar jag aldrig tidigare hört men fastnade för direkt. 
 
 
Och självklart lyssnade jag på min och Jeppes låt ... 
  
 
Jeppe, du är min superhjälte <3
 
 
cuppsats - flickan och kråkan - musik - promenad
Powered by Jasper Roberts - Blog