Lätt som en plätt.

Just nu är jag mitt uppe i ett ögonblick där jag inte vet vilken fot jag står på och det enda jag får påminna mig själv om är att man får inte mer än vad man klarar, allt händer av en anledning och att allt löser sig, det gör det alltid.

Så vad är det då som händer och fötter som gör att det är så här?

Jo, igår fick jag veta att jag inte kommit in på kurserna jag sökt nu till sommaren - det är inga SUPER viktiga kurser som har betydelse för mitt diplom, men jag ville gärna läsa dem och ha med dem på diplomet.

Så igår när jag fick veta det, så sprack hela min plan för sommaren och jag har inte haft/ har inte en plan B. Är en person som ALLTID har en plan B, men denna gång tänkte jag att jag skippar det och försöker lita på att det ordnar sig. Behöver inte alltid vara "fröken duktig".

Så efter jag tittat på den stängda dörren en stund, och tyckt lite synd om mig själv, så tog jag mig i kragen och letade efter det öppna fönstret. Så va är då min nya plan, tänker ni? Va fanns vid de öppna fönstret?

Jo, jag tänkte att detta kanske är universums sätt att säga att "NEJ, du får inte plugga och jobba i sommar - du behöver varva ner och bara göra en sak". Så jag med tanke på att det inte blir studier, så blir det väl jobb.

Så min nya plan är att illa kvickt skaffa mig ett jobb över sommaren. Lätt som en plätt (??)

Me
April 2012.

Prioritera om.

De är mycket som förändrats sen den där torsdagen för 11 dagar sen. Jag har börjat planera om mina dagar - eller prioritera om. Jag sätter mig själv och min hälsa som prio 1. Det är sömn, mat, träning och planera så jag inte behöver stressa. Och se till att planera in dagar där jag inte har några måsten.

Jag vill inte hamna där igen - jag vill inte vara så trött att jag känner mig sjuk och gråter. De är inte värt de.


Jag i lördags.

4 månader.

Idag är det 4 månader sen du och jag blev ett vi <3
Och jag älskar det du och jag har tillsammans, för varje dag är känslan en blandning mellan att det känns som det var igår vi träffades för första gången samtidigt som det känns som att jag känt dig hela mitt liv.
 
Jag är verkligen TOK kär i dig hjärtat och jag älskar dig <3
 
4 mån
 
Vi två igår.
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog